2777
2789
عنوان

چرا پسرا درس نمی‌خونن🤔🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 54 پست
الان مثه قدیم نیست خانم ک بدون امکانات بشه خوند الان باید تکمیل باشی

منظورم اینکه کسی که نخواد درس بخونه اگه همه چی هم براش فراهم باشه بازم نمیخونه 

باید خودش بخواد بخونه درکنارش پدر و مادر هم حمایتش کنن

منظورم اینکه کسی که نخواد درس بخونه اگه همه چی هم براش فراهم باشه بازم نمیخونه  باید خودش بخوا ...

اون درسته

منتها ایشون ضعیفه ربطی به میل برای خوندن نداره

باید قوی بشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بزرگتر بشه و کلاسهای جبرانی ببرتش فک کردم کلاس دوازدهمیها رو میگید😄🙏

ربطی به بزرگتر شدنش نداره باید از ریشه قوی باشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

درس خون بودن بچه هات مقدار زیادی به خودت بستگی داره چقدر درسش برات مهمه چقدر براش وقت می گذاری چقدر از مهمونی و رفت آمد و خواب خوراک خودت و خانواده  برای پیشرفت درسی بچت می زنی ؟ 

این رو گفتم چون اطرافم می بینم بچه هایی که کلاس خصوصی می رن اما تا نصف شب مهمونی و گردش 

و بچه هایی که خودشون توخونه درس می خونن اما خانه و خانواده آرام هست و تمام فکر و حواسشون روی درس هست

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞
درسا به نظرت سخت نشده ؟کسی که واقعا میخواد درس بخونه پایه هفتم واقعا زمان آزاد زیادی نداره

یه کلاس ریاضی بفرستش درست میشه

علوم و فارسی و هدیه ها و مطالعات و زبان رو باید خودش بخونه