2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا من خیلی خوشحالم که ما همه تنهاییم ذاتی همینجوریش هم کلا تنهایی رو دوس دارم

واقعا؟؟

راجب اگزیستانسیال میدونی ؟

هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️
واقعا؟؟ راجب اگزیستانسیال میدونی ؟

اره نظریات ژان پل سارتر ،مارتین هایدگر،گابریل مارسل و سورن کی یرکگور و خوندم زیاد و  ارتباطی هم بین اگزیستانسیالیسمی و آتئیستی میبینم و نظریه م اینه که شبیه به هم هستن یه جورایی 

اره نظریات ژان پل سارتر ،مارتین هایدگر،گابریل مارسل و سورن کی یرکگور و خوندم زیاد و  ارتباطی هم ...

چطور باهاش کنار اومدی؟

هر چیزی واقعی و عمیقش خوبه نه فیک و ظاهریش✌️
چطور باهاش کنار اومدی؟

من خودم جز کسایی هستم که این تنهایی ذاتی رو دوست دارم  ،شدیدا ادم پوچگرایی هستم و فکرم اینه که وقتی همه چیز پوچه سر و ته دنیا و هستی جهان مشخص نیست چرا باید غصه ی تنها بودن و بخورم ، نگاهم به دنیا و این گذر زمان و تولد و مرگ و هدف خلقت جهان هستی اینه که همه چی از پوچی اومده و به پوچی هم میره