2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنین😭😭😭

169 بازدید | 9 پست

سلام دخترم ۶ سالشه از دیروز حالش خوب نبود امروز فهمیدم ابله مرغان گرفته یه دختر ۲۰ روزه هم دارم برای اون خیلی نگرانم امکان داره اونم بگیره چکار باید بکنم؟

این و ان هیچ مهم نیست چه فکری بکنن...غم نداریم بزرگ است خدای خودمان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر کوچیکت اگه بگیره خیلی راحته دوره بیماریش ما هر نوزادی ک اطرافمون گرفت راحت بود خیلی

واقعا چه علایمی اول داره که زودتر متوجه بشم

حتما فاصله بگیرن از هم ... اگر میتونی اتاق دختر بزرگت رو جدا کن فعلا . چون بچه ‌ی ۲۰ روزه ضعیفه

متاسفانه نمیشه جداشون کنم اتاق دیگه نداریم

واقعا چه علایمی اول داره که زودتر متوجه بشم

من پسر خواهرم و پسر دوستم هر دو تو دوران نوزادی گرفتن

فقط ۲ یا ۳ تا دونه زد بدنشون 

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

زیاد نگران نباشید.من تاپیکتونو دیدم فکر کردم اتفاق خیلی وحشتناکی افتاده.

دختر بزرگتونو ببرید دکتر چند تا داروی ساده می ده که دوره بیماریش راحتتر بشه. و ده روز دختر کوچیکتونو کاملا از اون یکی دور نگه دارید.

من یازده سالگی آبله مرغان گرفتم. و حالم خدا رو شکر خیلی خوب بود. توصیه های من با توجه به تجربه خودم اینهاست:

ده روز تو خونه باشه و اصلا بیرون در نیاد. حتی مدرسه. نهایتا حیاط خونتون. حموم به هیچ عنوان نره چون آب و صابون عفونت های پوستی رو پخش می کنه.فقط تند تند لباسهاشو عوض کنه مثلا یه روز درمیون خوبه. لباس قرمز اگه داره بپوشه. دست و صورت رو خیلی آروم با آب خنک نه خیلی سرد بشوره فقط صبح ها. غذای روغنی مثل فسنجون نخوره. اصلا به جوش های پوستی دست نزنه وگرنه جاش می مونه.

بقیش دیگه زندگی عادیه.

برید دکتر هم یه پماد می ده می زنید روی برآمدگی ها که خارش نداشته باشه. شاید از داروخونه هم بتونید بگیرید.

زیاد نگران نباشید.من تاپیکتونو دیدم فکر کردم اتفاق خیلی وحشتناکی افتاده. دختر بزرگتونو ببرید دکتر چ ...

ممنون از کمکتون خدا خیرتون بده متاسفانه ما یه اتاق گرم داریم که همه اونجا میخابیم خونمون به شدت سرده امکان جدا کردنش نیست و اینکه از دیروز که علایمش شروع شده من فک کردم یه رو دل ساده نزدیک بچه بود و دایم بوسش می کرد خیلی نگرانم برای دختر کوچیکم چون هنوز ۲۰ روزشه