2777
2789
چرا میگین ماکارونی سخته واقعا راحته موادش ک نیم ساعت زمان میخاد همزمانم ماکارونی رو میپزی ربع ساعت ...

موافقم برای منم خیلی آسونه

زندگی پر از پستی بلندی پر از امتحانات جور واجور از بچگی بوده تا الان که هر سنی داریم اما بی هدف که باشی این امتحانات میشه برات یه کابوس یه ترس بزرگ... اما وقتی هدفت مشخص باشه زندگی برات یه رویاس رویایی پر از قشنگی حتی سختیاشم برات لذت بخشه... ✓نیست در لوح دلم جز الف قامت یار، چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم....*دوستت دارم، بی نام نشان* راستی آهای خوشگل خانومی  که داری امضام رو میخونی برای سلامتی و فرج حضرت صاحب الزمان و حاجت دل منم یه صلوات بفرست خیلیییییی ممنون میشم  ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡ «اللهم عجل لولیک الفرج» 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

و البته خوشمزه و دلچسب😋

به شدت همه جورش خوشمزس 

زندگی پر از پستی بلندی پر از امتحانات جور واجور از بچگی بوده تا الان که هر سنی داریم اما بی هدف که باشی این امتحانات میشه برات یه کابوس یه ترس بزرگ... اما وقتی هدفت مشخص باشه زندگی برات یه رویاس رویایی پر از قشنگی حتی سختیاشم برات لذت بخشه... ✓نیست در لوح دلم جز الف قامت یار، چه کنم حرف دگر یاد نداد استادم....*دوستت دارم، بی نام نشان* راستی آهای خوشگل خانومی  که داری امضام رو میخونی برای سلامتی و فرج حضرت صاحب الزمان و حاجت دل منم یه صلوات بفرست خیلیییییی ممنون میشم  ♡اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♡ «اللهم عجل لولیک الفرج» 
چرا میگین ماکارونی سخته واقعا راحته موادش ک نیم ساعت زمان میخاد همزمانم ماکارونی رو میپزی ربع ساعت ...

منظورشون وقت گیره بشور خوردکن سرخ کن کلی طول میکشه اما قورمه سبزی سریع گوشت رو تفت میدی سبزی ولوبیا میریزی درش و میزاری قورمه سبزی آماده.پلو هم که زمان نمیبره در عوض قورمه سبزی خوردی اما ماکارونی...آخرشم میشه ماکارونی

منظورشون وقت گیره بشور خوردکن سرخ کن کلی طول میکشه اما قورمه سبزی سریع گوشت رو تفت میدی سبزی ولوبیا ...

خب من تو موادم فقط گوشت چرخ کرده و قارچ و فلفل دلمه ای ی میریزم و یکم جعفری بخاطر همین خیلی چیز خورد نمیکنم

اتفاقا قرمه بنظر من زمانبره چون من سبزیشو خیلی سرخ میکنم و بعد لوبیارو تو یه قابلمه جدا میخوشونم ابشو میریزم میره گوشتم ک تو یه قابلمه جدا با پیاز تفت میدم ظرف بیشتری کثیف میکنم 

تعریف من از عشق همان بود که گفتم🍃دربند کسی باش که دربند حسین است❤️❤️❤️به یاد رنگین کمان 🌈🖤