2777
2789
عنوان

عذاب وجدان ولم نمیکنه چیکار کنم 😭

981 بازدید | 47 پست

یک توستر خریدم از دیوار که آورد برام روشن کرد اون موقع وارد نبودم طرز کارش بلد نبودم پلاستیک کشیده بود نو بود برا جهاز گرفتم بعد یک سال میخاستم استفاده کنم فهمیدم تایمر ندارع و درجه اش یکیه میشه ازش استفاده کرد ولی خو یکسره اس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان میخام بفروشم تو دیوار به یکی هشتصد بعد گفتم سالمه گناه داره ببره ببینه خرابه چیکارکنم

خودم میخام یکی دیگه بخرم به پولش احتیاج دارم الان مجبورم یک و خرده جدید بخرم اینم بفروشم 

چرا میخوای بلایی که سر خودت رو آوردن رو سر دیگران پیاده کنی؟؟

عزیزم من میخام بخرم به پولش احتیاج دارم برا جهازم بوده مجبورم یکی جاش بزارم پس چیکار کنم شوهرم که پول نمیده من چجوری بخرم 

یعنی خرابه؟مدلشه شاید ؟

اگر خرابه اینکارو تون مردم پول نون ندارن بدن چه برسه پول بدن به وسیله خراب زندگیت خراب میشه اگر آه بکشن.تازه اگرم بفروشی میاد پیدات میکنه پس میده اگر خوب نباشه خب

یعنی خرابه؟مدلشه شاید ؟ اگر خرابه اینکارو تون مردم پول نون ندارن بدن چه برسه پول بدن به وسیله خراب ...

مدلشه و من نمیتونم باهاش کار کنم میسوزه هرچی میزارم یا خراب در میاد میگن از رو کاتالوگ ولی من به این مدل عادت ندارم 

عزیزم من میخام بخرم به پولش احتیاج دارم برا جهازم بوده مجبورم یکی جاش بزارم پس چیکار کنم شوهرم که پو ...

خرید تستر واجب که نیست نگیر ولی وسیله خودت رو به کسی ننداز شاید اونم همه پس اندازش باشه