2777
2789
عنوان

چیکار کنم بعد خیانت شوهرم

317 بازدید | 11 پست

توی تایپیک قبلم گفتم چ اتفاقی افتاده شیش ساله ازدواج کردم شوهرممم بهم خیانت کرد با یکی چت کرده بود براش نوشته بود عسلکم صبحت بخیر بهت زنگ بزنم؟!دلم میترکه دیونه شدم الان همش عذر خواهی می‌کنه میگه خدا رو شکر فهمیدی تمام شد  یعنی اگه نفهمیده بودم ادامه میداد میگه اشتباه کردم و این حرفها الان ب نظرتون چطور باهاش رفتار کنم من نمیتونم جدا بشم از طرفی الان حس بدی بهش دارم اعتمادم رفته و برنمی‌گرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میخای باهاش  زندگی کنی یکباااار  درست  حسابی باهاش بشین حرف بزن، اتمام حجت کن و هر چی تو دلت بگو و پرونده رو ببند

البته  این پرونده بستن  فقط  زبونیه یعنی دگه در موردش حرف نمیزنی، سرزنش نمیکنی، اما تو ذهنت مدتهااا بااهات... تا ی مدتی هی یادش میفتی هی غصه میخوری و قلبت مچاله میشه شاید حتی تا سالهاااا....

اماا حال خوب تو  برمیگرده به  تلاش شوهرت که جبران کنه برات.. و مراقب  رفتاراش و کاراش باشه و  شک به دلت نندازه..

خیلی حال الانت  حال سخت و گندیه یادت که میفته بغض میکنی و دلت میگیره حق داااارییی... خیلیاااا براشون این اتفاق پیش اومده پس  تو  تنهااا نیستییی.. اما اگه  زندگیت دوست داری و شوهرت آدم خوبیه  بهش فرصت دوباره بده و البتههه نززار پای خانواده هابه  این ماجرا  بازشه  چون  همه چیو  پیچیده و بدتر میشه  خودتون  حلش کنین...

اگه میخای باهاش  زندگی کنی یکباااار  درست  حسابی باهاش بشین حرف بزن، اتمام حجت کن و ه ...

ب هیچ کس نگفتم که روش باززنشه میترسم دوباره تکرار کنه بعد چه مدت ببخشمش