الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برف و سرد و منفی۱۷ درجه همه اداره ها و مدارس تعطیله حتی بانک ها
فردا شب میشه منفی هفده درجه جیگر😂
🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮 🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽 🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄. من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
🔮 اعوذ بالله منم شیطان رجیم 🔮 🚽🪠🧹🪦 اگه سس بگی یا بگیری از ما ایراد، یهو دیس همتون همین فردا میاد 🪦🧹🪠🚽 🦄🐉 personality : Chameleons 🐉🦄. من اشتباه دارم سیاهه کارنامم.واسه کارای بد اشتها دارم.عشقو به*ا دادم تا برم بالا تر.شاید یه روز عوض بشم ولی حالا نه
وای برف دوس دلم میخواد اومدم برف باشه ولی زدم هواشناسی زده افتابیه از فردا
نگران نباش برف تا چند روز میمونه😂