تافته_جدا_بافته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 281 عنوان لطفا کسایی که راجب دانشگاه میدونن بیان 46 بازدید | 6 پست من چند ترم سر خود نرفتم دانشگاه به نظرتون الان برم میزارن انتخاب واحد کنم کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙 1401/10/20 | 07:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 62989 کدوم دانشگاه؟ ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
تافته_جدا_بافته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 281 کدوم دانشگاه؟ پیام نور کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 62989 پیام نور احتمالا بتونی همشاگردی پسر من دانشگاه آزاد دوباره بعد ۳ یال برگشته بود ولی خب همه واحد هاش رو قبول نکرده بودن ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
تافته_جدا_بافته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 281 احتمالا بتونی همشاگردی پسر من دانشگاه آزاد دوباره بعد ۳ یال برگشته بود ولی خب همه واحد هاش رو ... لازم شد تو این روزا برم پس کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙
belfi6111 عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 2005 میری درخواست بازگشت به تحصیل میزنی اگر متاهلی بگو همسرم نذاشته بیام مشکل خانوادگی داشتم میره کمیسیون و تقریبا همه رو مجدد قبول میکنن نگران نباش
تافته_جدا_بافته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 281 میری درخواست بازگشت به تحصیل میزنی اگر متاهلی بگو همسرم نذاشته بیام مشکل خانوادگی داشتم میره ... ممنونم کاربر قدیمیم اما چون میخوام زندگیمو از اول بسازم کاربری جدید زدم چندین ساله توی جهنمم و ظاهراً از این به بعد زندگیم میخواد خوب شه برام دعا کنین💙