2777
2789
عنوان

بیقراری کودک قبل از خوابیدن

123 بازدید | 14 پست

سلام ذوستان .وسرم حدود یکسال و هفت ماهشه 

خیییلی شیطونه .قبل خوابیدن خیلی بیقراره .هی بالش و دستش میگیره اینور اونور میکنه .منم عصبانی میشم دعواش میکنم ‌یه دختر دبیرستانی دارم اونم دعواش میکنه دست خودم نیست خیلی، عصبی ام میکنع به نظرتون علت بیقراری اش جیه

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه

مال انرژی زیادی هس که دارن

شبا گل گاو زبان دم کنید سه تاتون بخورین قبل خواب 

یه ساعت قبل مثلا

به پسرت کم تر بده

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

یه دونه بچه رو دعوا میکنی؟ من که دوتا دارم چی بگم؟ صبح زودتر بیدارش کن بعد از ظهرا باهاش بازی کن یا ببرش پارک یا خونه اقوام که خسته بشه بخوابه اون بچه هنوز دو سال نداره چه میفهمه خوب و بد رو؟؟ 

🥰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دونه بچه رو دعوا میکنی؟ من که دوتا دارم چی بگم؟ صبح زودتر بیدارش کن بعد از ظهرا باهاش بازی کن یا ...

دوتا دارم یکی بزرگه.شاغلم واقعا انرژی و اعصاب ندارم میدونم نباید دعواش کنم دست خودم نیست

خدایا شکرت .پدر و برادر ندارم ولی در عوض یه پسر ناز بهم دادی .هرچقدر شکر کنم کمه
مال انرژی زیادی هس که دارن شبا گل گاو زبان دم کنید سه تاتون بخورین قبل خواب  یه ساعت قبل مثلا ...

حتما امتحان میکنم ممنونم

پسر منم اینطوره به زور که بخوام بخوابونمش اینجوری میکنه 

گفتم ببرم دکتر .در طول روزم خیلی شیطونی میکنه .میترسم بیش فعال باشه

دوتا دارم یکی بزرگه.شاغلم واقعا انرژی و اعصاب ندارم میدونم نباید دعواش کنم دست خودم نیست

صبح یه کم زودتر بیدارش کن

ظهر هم در حد چرت زدن یه استراحت کنه

شب زودتر میخوابه

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند

میدونم دو تا داری اون که نیاز به خوابوندن نداره که 😅♥️حق داری ولی برای بعد از ظهر هاش برنامه بریز که فعالیت کنه بهتر میخوابه

🥰😍
صبح یه کم زودتر بیدارش کن ظهر هم در حد چرت زدن یه استراحت کنه شب زودتر میخوابه

صبح چون میرم سر کار نمیتونم بیدارش کنم پیش شوهرم میمونه اونم از خداشه خواب باشه

گفتم ببرم دکتر .در طول روزم خیلی شیطونی میکنه .میترسم بیش فعال باشه

پسرا خیلی شیطونن 

دودخترای من زمان بچگیشون اصلا قابل مقایسه با الان دوتا پسرام نیستن 

دوپسرام خیلی خیلی شیطونن یعنی وسیله ای نمونده که نشکونده باشنش منم هرچی دکوری وسیله کوچیک بودو جمع کردم 

الان سرگرمیش شده پریز برق خوبه محافظ داره هی روشنو خاموش میکنه چراغارو خواهراشو کتک میزنه یعنی دارا باهاشون بازی میکنه دوتا داداشا باهم دعوا میکنن اوو تا ساکتشون کنم من دیوونه میشم 

خدایا شکرت  
میدونم دو تا داری اون که نیاز به خوابوندن نداره که 😅♥️حق داری ولی برای بعد از ظهر هاش برنامه بریز ک ...

والله الان نمیشه پارکی چیزی برد به خاطر سرما .خونه هم حیاط،نداریم چون شاغلم واقعا نمیرسم زیاد باهاش بازی کنم از سال دیگه که از شیر و پوشک بگیرم میزارمش مهد یکم سرگرم بشه

صبح چون میرم سر کار نمیتونم بیدارش کنم پیش شوهرم میمونه اونم از خداشه خواب باشه

اخی 😔

خدا قوتتون بده

پسرا خیلی شیطونن  دودخترای من زمان بچگیشون اصلا قابل مقایسه با الان دوتا پسرام نیستن  دو ...

به خدا موندم چیکار کنم هی میگم نکن .میگن زیاد تذکر نده نمیشه خوب .بزارم همه چی و بشکونه ؟واقعا گاهی آرزوی مرگ دارم