سلام خانم ها من تنبلی تخمدان دارم دکتر مدروکسی پروژسترون داده بعد من ده شب شبی دوتا خوردم بعد پریود شدم قرار بود از شب پانزدهم بازم شروع کنم که یادم رفت از شب شانزدهم شروع کردم یک شب که دیر خوردم یکم واژنم خونی شد ولی زود که قرص خوردم قطع شد و الان ۲۲ روز از پریودم گذشته چند روزه خیلی سر گیجه دارم امکان داره باردار باشم آخه جاریم میگه قرصه باعث تقویت تخمک هست امکان داره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچها من 5 روز بعداز تمیزیم رابطه محافظت نشده داشتم و دوتا اورژانسی خوردم الان دقیقا 14 روز گذشته هنو پریود نشدم موعد پریودیمم 3،4 روز دیگس دوتا بیبی چک زدم منفی بود الان ی هفته اس کمردرد دارم البته اینم بگم جوشونده و دارچین و زعفرونو.. زیاد خوردم برا باز شدن پریودیم الان من باردارم؟ یا کمردردم بخاطر گرمیجاتی ک میخورمه؟
کاش میشد دادبزنم مامااااان چراخوشحالیمو پیدانمیکنم و اون میومد ازتوی کشوی دوم خوشحالیمو درمیاورد و میگفت پس این چیه خاک برسر کورت کنن