2777
2789
عنوان

متاهلا و با تجربه ها بیاین

266 بازدید | 30 پست

سلام دوستان 

ازتون خواهرانه راهنمایی میخام

من ۲۳سالمه و یکساله ازدواج کردم با پسر عمم

شوهرم زیاد حرف نمیزنه کلا

تو خونه هم اصلا کمک نمیکنه

ابراز احساسات بلد نیست

کادو اینا که هیچی

از سرکار میاد فقط شام و میخوره و میخابه

از روزمرگی و برنامه هاش هیچی نمیگه

تنها چیزی که هست اینه که فقط دوستش دارم همین

به نظر شما زندگی مون ارزش موندن داره😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها اخلاق شون اینطوریه درون گرا هستن منم خیلی کم حرفم اما ابراز احساسات میکنم 

بهش بگو دوست دارم محبت کلامی داشته باشی گاهی شده حتی با ی گل خوشحالم کنی ... نیاز هاتو بگو اون علم غیب نداره ک بفهمه  🌺

وا

آره خب. خودت تا میتونی زندگی رو گرم کن. اون بنده خدا هم مثل خیییییلی مردای دیگه فکر میکنه همین که بخاطر تو میره سرکار پول درمیاره برای زندگی یعنی محبت و نیازی به جینگولک بازی نیست.

خودت شاداب باش و خواسته هات رو با زبون قشنگ و مستقیم بهش بگو

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

طبیعیه عزیزم 

فضا رو براش متنوع کن

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

تو ب حرفش بیار وقتی میاد یه دمنوش درست کن اگ قلیون میکشید ی قلیون راه بنداز میوه بیار تا اونم بشینه حرف بزن تا حرف بزنه

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥