2777
2789
عنوان

کم حرف زدن بچه سه سال نیمه

549 بازدید | 81 پست

پسر من بلده حرف بزنه همه چی می‌فهمه هر کاربگم می‌کنه هرچی بخوام میاره رابطه خوب با همه برقرار می‌کنه حتی پنج شش کلمه هم پشت سر هم میگه اما زیاد صحبت نمیکنه خیلی داغونم 

پسرا کم حرف خوبه هیچکس از اون وراج خوشش نمیاد

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر بچه ای حال و هوای خودشو داره. 

مراقب باشین کسی با خشم نگاهش نکنه سرش داد نزنه. 

وقتی حرف می زنه همون چند کلمه با ذوق نگاهش کنین. 

ازش جمله شخصیتای کارتون رو بپرسین. 

خیییییلی باهاش بازی کنین. 

استرس نداشته باشین 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
پسرا کم حرف خوبه هیچکس از اون وراج خوشش نمیاد

مشکل ندارد یعنی بچم مثلاً میگه  بیرون نمیام سرده اخ میکنم باید هی حرف بزنم تا صحبت کنه باهام بعد رنگارو تقریبا بلده امروز سه تاشکلات دادم میدونستم چهار رنگ داریم گفت سفیدم بده میگم نکنه مشکل داشته باشه

پسرا خیلی دیر حرف میزنن من خاهر زادم دختره ۲سالو نیمشه حرف میزنه برادر زادم ۵ سالشه ب زور حرف میزنه

جدی پس نگران نباشم البته من خیلی اشتباه کردم آروم اول براش کلا کارتون انگلیسی میزاشتم دوزبانه شده بود الان کلا فارسی میزارم

عزیزم وویسای دکتر ولاموسوی و گوش بده. قول میدم اگ تک تک کارایی ک میگه انجام بدی ان شاالله۶ ماه دیگ بلبل زبونی میکنه. رایگانه.من فقط ۲ تا وویسشو ک پولی بود خریدم ۴۰۰ تومن.یعنی کل هزینه درمان پسرم ۴۰۰ بود.بخدا ک تبلیغ نیست.این روش معجزه ها کرده.ن کاردرمانی ن گفتار درمانی.بااینا صددرصد مخالفه.خودت گوش بده.منم دعاکن

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

چندبارتخم کفتر بهش بده بخوره بعد اینقدر حرف میزنه برات که میگی چه اشتباهی کردم😂

از کجا بیارم اینقدر موزیه املت با پیاز گوجه رنده شده میخوره خالی نمیخوره تخم کفتر چطوری بدم بهش میگه خودت بخور 🤕

پسرمنم گفتارش داغون بود.هنوزم کار داره چون اولای راهم ولی معجزه دیدم.پسرمن تشخیص اوتیسم بود. درصورتی ک اصلا اوتیسم نادره ولی ی مشت ادم بیسواد ب همه انگ اوتیسم میچسبونن.کاش پسرمو میدیدی ک چی شده

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️