2777
2789
عنوان

بنظرتون دکتره گولم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 30 پست
خودت کدوم شهری دکترت کدوم شهره؟

نمیتونم بگم شناسایی نشم شهرمون دکتر خوب نداره امکانت نداره 

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال 98 شش تومن دادم 

بچه ها توروخدا تجربه ایی دارین 

میبینم دوهفته ولی نه به طور مداوم سمت راست گهلو هست دو بند انگشت زیر دنده هام مثل نبض میزنه ظهرم میزد الانم میزنه بنطرتون من چمه خیلی ترسیدم 

نکنه سرطان چیزی دارم 

بعد روش جلوگیری مم کاندوم هست

نه قیمت سزارین اگه خود خواسته باشه همینه ولی چرا به دکتر پول دادیم مگه نباید به بیمارستان پول می داد ...

اون پول واسه دکتربود تازه امضاوانگشت هم ازم گرفت که بهش پول ندادم پول بیمارستانم جدا بایدبدیم

غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند♡                     سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند ♡

شرمنده ولی 

عجیییییییب سرتون کلاه رفته 

والا ماام سزارین شدیم پارسال ۱۲تومن تهران بهترین دکتر بهترین بیمارستان 

عالیه ام بود کارش 

لایه به لایه رو چرت گفته مگه میشه ۵ساعت باید فقط بدوزه یا چرخ خیاطی بیاره پس مارو پاره تحویل دادن😅

اون پول واسه دکتربود تازه امضاوانگشت هم ازم گرفت که بهش پول ندادم پول بیمارستانم جدا بایدبدیم

وااااااااای🙄😶😮این دیگه چه دکتریه؟

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
والاشهرماهم بیمارستان خصوصی وبهترین دکتر۱۵تومن هم هزینه سزارینه هم بیمارستان وهمه چی

خدالعنتش کنه گولمون زد 

بابت سلامتی مادر گفتم گلم

عزیزمی،من سزارین دومم دردم خیلی بیشتر از اولی بود ببینی اون چی کشیده

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم
وااااااااای🙄😶😮این دیگه چه دکتریه؟

نمیدونم من میدونستم دروغ میگه ولی شوهر زودباورم باورکرد

شرمنده ولی  عجیییییییب سرتون کلاه رفته  والا ماام سزارین شدیم پارسال ۱۲تومن تهران بهترین ...

میدونستم دروغ میگه‌عوضی 

مگه چندتا بچه میخاین نهایت 3تا، بنظرت گیرون نگرفته باخرج بیمارستان میشه21 میلیون اونم کم کمش، واقعا ...

قبلش یه دکترخوب دیگه هم رفتم اون گفت۶تومن منم همون جامیخواستم برم ولی شوهرم بزور منوبرد پیش این عوضی چون قبلا مادرشون همین عمل کرده رحمشو دراورده منم دیدم اون رفته واسه مادرش۲۰تومن داده دیگه چیزی نگفتم گفتم بزارواسه منم بده بااینکه راضی نبودم ولی چیزی نگفتم