2777
2789
عنوان

خیاطی یا ارایشگری

207 بازدید | 8 پست

من خیاط حرفه ای هستم ولی دوس دارم برم تو کار اریشگری بخاطر زحمت کمتر و درامد بیشتر 

چون همونجور ک میدونین پول خیاطی زورشون میاد بدن و پول ارایشگری نقد🥰😬🤣

حالا بنظرتون لیفت و لمینت و کاشت مژه برم 

یا کراتینه مو؟؟؟؟

تعداد رای : 9
نظرسنجی
لیفت و لمینت ابرو و کاشت مژه
5
55%
کراتینه مو
4
44%
خدایا شکرت

من بخوام خیاطی یاد بگیرم هز کجا شروع کنم؟

علاقه دارم ولی حس میکنم استعداد ن

ینطرت چند ماه طول میکشه بتونم لباس و مانتو بدوزم

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

خب عزیزم یه طراح لباس منحصر به فرد و خلاق شو 

من شخصا خیاطی و طراحی لباسو ترجیح میدم 

یا دوره های انلاین خیاطی برگزار کن 

بهش گیگن فروش اطلاعات 

درآمدش خیلی بالاس 

به شرط رعایت مشتری مداری و آموزش با کیفیت 

میترکونی اصن 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بخوام خیاطی یاد بگیرم هز کجا شروع کنم؟ علاقه دارم ولی حس میکنم استعداد ن ینطرت چند ماه طول میکش ...

من سه سال خودم واسه کسی کار کردم .بعد ک کامل یاد گرفتم خودم تنهایی شروع کردم .اونم تو خونه .ولی از اول سعی کردم امکاناتمو کامل کنم 

خدایا شکرت
بنظرتون شخصی دوزی بهتره یا کار برش خورده بیاری بدوزی؟

شخصی دوزی بهتره ...کار برش خورده ک سود زیادی نداره .مگر دستت خیلی تند باشه بتونی روزی ده تا بیست تا بدوزی یا بیشتر 

خدایا شکرت
من بخوام خیاطی یاد بگیرم هز کجا شروع کنم؟ علاقه دارم ولی حس میکنم استعداد ن ینطرت چند ماه طول میکش ...

یاد گرفتنش زود میشه ولی تمیز دوزی خیلی مهمه ک کجا یاد میگیری .تمیز دوزی فقط با تمرین و تمرین 

خدایا شکرت
خب عزیزم یه طراح لباس منحصر به فرد و خلاق شو  من شخصا خیاطی و طراحی لباسو ترجیح میدم  یا ...

اره ولی خیلی دست تنهام .امکانت فیلم برداری و سیستم و اینا ندارم .حمایتم نمیشم 😑😔

خدایا شکرت
اره ولی خیلی دست تنهام .امکانت فیلم برداری و سیستم و اینا ندارم .حمایتم نمیشم 😑😔

خب از پایین شروع کن 

حتما باید اول بری رو بالاترین حد از آموزش و خفن ترین برنامه ها رو انجام بدی 

میتونی برای شروع مثلا یه کانال رفع اشکال خصوصی بزاری 

داخلش نکات خیاطی بگی 

سوالا رو  ۰جواب بدی و... آموزشایی که از دستتت برمیاد 

بابتش یه پول جزیی تری بگیری 

فک کن مثلا تو نفری ۴۵ تومن بگیری و صد تا عضو بگیری میشه چهار و پونصد بعد با اون پول برو سیستم اماده کن برا خودت 

حتی میتونی یه کانال عمومی خیاطی بزنی و کانالت رو گسترش بدی توی تل بیاریش بالا 

حتی روبیکا 

بعد هفته ای چند تا تبلیغات انجام بدی درآمد تبلیغات هم خوبه بعد با اون پول امکانات فراهم کن برا خودت 

ببین خیلی ساده س دوربین رو یه جا میکاری میشینی کارتو انجام میدی فیلم میگیری 

حالا اوایل که امکانات  ضعیفه هزینه ها رو پایین بگیر،  مشتری جذب کن ... 

یه گوشی رده متوسط قسطی هم بخری و یه پایه فیلم برداری داشته باشی برای شروع کافیه 

بعد دوره ها رو هی اپدیت میکنی و میری و معرفی میشی و هر روز بزرگ تر و بزرگ تر میشه سیستم آموزشت 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی