2777
2789
دیدین مثلا پسرا تو مجردی با دافا رل میزنن آخر سر هم ی زشتشو میگیرن؟😂

چون عموما کسی نمیاد زن آدم بشه ک هر روز با یکیه همچین ادمی در هفتاد درصد مواقع برنامه و هدفی درستی نداره برای زندگیش پس موفق هم نمیشه در نتیجه بت توجه به اینکه دنیای امروز مبنای پول همون زشتو از سرش هم زیاده

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ع اقا ممد حسین اقا🤣🤣🤣

😂😂😂  خوبی حاجییی   بریم بساط دعا   زیارت شروع کنیم

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            
یه سوال دارم درجواب کسی که میگه کَفِته چی باید بگیم

کفته دا

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
😂😂😂  خوبی حاجییی   بریم بساط دعا   زیارت شروع کنیم

واستا سرکه هارو بزارم‌تو انبار بیام🥺🤣

پیچیدم ب بازی اَ هرکی بگی بریدم حوصلع بحث ندآرم ولی گوش ب حرف ط میدم...🥂هر ثانیه هر لحظمی،شیرینیِ شبِ بد مزمی...🫠🫶🏻یه شب،شب تیرع انگا روح اَ تنت میرع دل از ننه بابا از رفیق حتی اَ وطنت سیرع...گرگ رو از هر طرف بخونی گرگه، همین صداقتشه ک جذابش میکنه👊🏻 تردمیله همع دنیا،نرسیدن و دوییدن واسع تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن:) هی اشکا میخواد بریزه من پلک میزنمُ میخندم🫠🕸خدا‌با دست آدمآ میزد تو گوشم تآ دستشون رو شه:)🫠🌱خسته ام از شما آدمآ ک همجآ همش ب ضرر همین...🫠عزیزا میرنُ ما چش دیدن همو نداریم...🫠
واستا سرکه هارو بزارم‌تو انبار بیام🥺🤣

🤣🤣🤣🤣 برادر توبع کن

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌            
چون عموما کسی نمیاد زن آدم بشه ک هر روز با یکیه همچین ادمی در هفتاد درصد مواقع برنامه و هدفی درستی ن ...

نه آخه اینکه درسته ولی یکیو میشناسم خودشم قشنگه دختر کش ها تو شهرش ولی یکیو گرفت که فقد بخاطر شرایط شغلیش گرفت رک و راست اگ شغلش نبود نمی‌گرفتش😂

الان آرزوم معلم شدنمه❤ رسیدم به آرزوی دومم❤️