گاهی بقیه بهم میگن زودرنجی ولی خودم اینطورفکرنمیکنم مثلااوندفعه ی برش کیک گرفتم دستم به دخترخالم گفت فاطمه بیاکیکمونصف کردم بخور قیافشویطوری کرد گفت اییی دست زدی من نمیخورم
شماهاچی؟چیکارکردین ک فکرمیکنین طرف نبایدناراحت میشد ولی شد؟
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•|
اصلا خیلی وقتا به حرف نمیرسه مثلا اگر ناراحت بود ما راجع به یکچیزی صحبت میکردیم میخندیدیم به خودش میگرفت ناراحت میشد،یا مثلا هرکاری بگه هرکاری ها اگر قبول نکنی ناراحت میشه اصلا حرفای ساده رو بد برداشت میکنه سر یک موضوعی کاری که میخواست رو با دلایل منطقی قبول نکردم دوساله باهام قهره فکر کن