2777
2789
عنوان

زودرنج ترین آدمی ک دیدین کی بوده؟

174 بازدید | 32 پست

گاهی بقیه بهم میگن زودرنجی ولی خودم اینطورفکرنمیکنم مثلااوندفعه ی برش کیک گرفتم دستم به دخترخالم گفت فاطمه بیاکیکمونصف کردم بخور قیافشویطوری کرد گفت اییی دست زدی من نمیخورم

شماهاچی؟چیکارکردین ک فکرمیکنین طرف نبایدناراحت میشد ولی شد؟

خودم

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانممممم🫢 بخدا از بچگی باید مراقب حرفام‌میبودم اگر ناراحت میشد دیگه خودمم جرواجر میکردم آشتی نمی‌کرد اصلا خیلی سخت بود داداشمو اینجوریه زود ناراحت میشه برای همین کلا چیزی نمیگم همیشه سکوت میکنم خیلی بده 

مثال بزنین

اشکم دم مشکمه

کوچکترین حرفا ناراحتم میکنه و میزنم زیر گریه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

الان این مثال کیک وگفتم شمابودی ناراحت میشدی؟

اوهوم ناراحت میشدم

مثلاداداشت چی بگی ناراحت میشه؟

اصلا خیلی وقتا به حرف نمیرسه مثلا اگر ناراحت بود ما راجع به یک‌چیزی صحبت میکردیم می‌خندیدیم به خودش می‌گرفت ناراحت میشد،یا مثلا هرکاری بگه هرکاری ها اگر قبول نکنی ناراحت میشه اصلا حرفای ساده رو بد برداشت میکنه سر یک موضوعی کاری که می‌خواست رو با دلایل منطقی قبول نکردم دوساله باهام قهره فکر کن 

اوهوم ناراحت میشدم

پس مثل خودمی!مثلاتیکه بندازن بهت بگن خنگی یابگن مدرکت وازکدوم دانشگاه گرفتی یابگن رنگ پوستت زرده یابگن چقدصورتت جوش دارع چی؟من ازهمه این هاناراحت میشم مخصوصااگه بگن چرا درستوادامه ندادی وکارع ایی نشدی