2777
2789
عنوان

آرایشگاه و تیغ چند بارمصرف🥵

533 بازدید | 46 پست

سلام دوستان نی نی سایتی همیشه همراه

من امروز رفتم آرایشگاه از یه تیغ برای ۷ الی۸ نفر استفاده کرد وقتی بهش گفتم تیغ و عوض کن گفت عوض کردم ولی دروغ گفت وقتی سرش گرم بود رفتم تیغ و نگاه کردم دیدم اینقدر موهای مختلف به تیغ هست حالم بدشد میخوام ازش شکایت کنم کسی هست راهنمایی کنه کجاباید برم ازش شکایت کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی انصاف 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم😊❤❤❤ فرزندانم عزیزان دلم،  الله خیر حافظا و هو الرحم الراحمین. شفای کامل بیمارم صلوات.

بشین تا به شکایتت برسن 

من یه مدل مو با تیغ زد برام ولی تیغ تمیز بود سه تا استفاده کرد 

این چش بود 

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540