2777
2789
عنوان

اگه روزی بچه دار شدم...

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 34 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میپذیرم هم من هم اون انسانیم پس توقع بهترین مادر شدن از خودم و بهترین فرزند شدن از اون رو ندارم و میدونم هرچقدر هم من تلاش کنم تا کمبودی نداشته باشه اون با داشتن بعضی از رنج هاست که رشد خواهد کرد پس مانع رشدش نمیشم

اگه یه روزی بچه دارشدم ( الان دوتا بچه دارم   ) میفهمم که حرفایی که قبلا گفتم شعار بوده و در ع ...

دقیقا یه دانشمندی میگه وقتی بچه نداشتم ۶تا نظریه برای تربیت فرزند داشتم الان ۶تا بچه دارم و هییییچ نظریه ای برای تربیت ندارم

اتفاقا داشتم الان گریه میکردم و به این فک میکردم 

اگ بچه دار بشم نمیزارم عاشق ادم نادرستی بشه 

رفیقش میشم ک همه چیو واسم تعریف کنه

یه مادری میشم که حتی یه قطره اشک هم نریزه :) 

چ تاپیک تلخی همه از روی تجربه و درد ی جمله رو میگن

ن اتفاقا😁

حکایت ما و این زندگی، حکایت "انگشت کوچیکه پا" و پایه ی مبله درسته زندگی خیلی نامرده و زورش ب ما میرسه ولی میخوام بت بگم: مث انگشت کوچیکه پا پرو باش با هر زخمی ک زندگی بت زد درداتو بکش، اما زود ب خودت بیا و نشونش بده کی رئیسه😁🤪 
نه اتفاقا خیلیم خوبه  به من یادآوری کرد تا همچنان باید از آی‌ناز متنفر باشم  و این حس جل ...

🤣🤣🤣ای ناااز چ کردی تو تووو کی هستییی

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍