2777
2789
عنوان

شوهر حسابگر رو چکارش کنم😭😭

895 بازدید | 27 پست

توی یه بن‌بست تو زندگیم رسیدم نمی‌دونم واقعا چه کار کنم،،گیر یه مردی افتادم حسابگرررررررر و البته خسیس..اوایل زندگیم خودم کار میکردم و حقوقم هم از اون بالاتر بود مثل احمق ها میدادم بهش.چون از اول بهم گفت اختیار زندگی با مرده،،منم دوسش داشتم و مشکلی نداشتم..بچه دار که شدم دیگه نرفتم سر کار و تازه واقعیت شخصیتیش برام مشخص شده..خیلی حسابگره و من متفرم از این اخلاقش..خدایی هیچی واسه تو خونه کم نمیذاره ولی اختیار با خودشه مثلاً تمام خرید خونه رو خودش می‌کنه اصلا به من پول نمیده اگر یه چیزی بخوام کارت خودشو میده میگه ازین بخر اگه یه هزار تومان از کارتش بکشم باید بگم بابت چی بوده..یا مثلاً اگر چیزی میخوام باید مثلاً خیلی جلوتر بهش بگم تا براش برنامه ریزی کنه و به قول خودش بزارن تو برنامه خرید...نه اینکه نداشته باشه وضعش خوبه خیر سرش مهندسه..همه چی هم داریم خونه و دوتا ماشین ولی اخلاقش گوهه..اگر بچه نداشتم یک لحظه هم نحملش نمیکردم یک لحظه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم من اصلا شوهرم حسابگر نیس فقطططط خرج میکنم حتی ی سوال نمیپرسه

گفتم جای ای پست خالی نباشه یوقت!!!فاااان

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

طلاق.      هیچ وقت درست نمیشه

😑

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

یکی دوبار سرو صدا را بنداز که مگه من بچه ام از من حساب کتاب پس میگیری بزن به بیشرفی خودش خفه میشه شوهر منم اویل اونجوری بود یکی دوبار که پرسید داد و بیداد راه انداختم 

پاسخگوی سوالات حقوقی شما هستم💚