2777
2789
عنوان

دنبال یه فیلم که در کودکی دیدم میگردم اسمش و یادم نمیاد:(

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم يه چيزي تو ذهنمنه خيلي درگيرشم

يه بركه مانند بود تو يه جايي مث غار كه در داشت،چند تا شخصيت اصليشم ترسناك بودن انگار

هيچ جوره تو ذهنم نمياد چي بود يا جزييات بيشتر كه از كسي بپرسم

راستي بيشتر از يه قسمتم بود انگار

🍓🐣🍒
شبیه جومانجی بود دوتا داداشا از هم بدشون می اومد یه آدم بزرگ هم اومد تو بازیشون که آرزو کرده بود داد ...

زاتورا اسم فیلم زاتورای فضایی

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
منم یکی بود یادمه سوار قایق میشدن بعد عقاب یه عالمه طلا داشت بالای کوه می‌برد کلا فیلمش عروسکی بود&n ...

دقیقا منم ی برنامه کودک میدیدم دوتا دوست یا برادر بودن موهاشون کاموایی بود یکی زرد یکی نارنجی 

چیزی از برنامه کودک یادم نیس فقط همینو یادمه بازیگر آدم بودن سریال بود انیمیشن نبودن

ب هرکی میگم متوجه نمیشه کدوم فیلم و میگم

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

بچه ها منم ی سوال کنم،

ی فیلم سینماییم بود انگار ترکیه ای بود یا لبنانی عربی  دوبله شده بود

درمورد یه دختربود ک میتونست اینده رو ببینه بعدتلاش میکرد از اتفاقای بد مثل مرگ کسی جلوگیری کنه انپمابازم نمیشد سرنوشت کارخودشو میکرد وتغییرنمیکرد حتی وقتی میخواست تغییربده سرنوشت کسیو بدترمیشد

اگه اسمشو میددنید ممنون میشم بگید😘😘

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
دقیقا منم ی برنامه کودک میدیدم دوتا دوست یا برادر بودن موهاشون کاموایی بود یکی زرد یکی نارنجی  ...

متولد چندی؟ ایرانی بود؟ 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
منم یکی بود یادمه سوار قایق میشدن بعد عقاب یه عالمه طلا داشت بالای کوه می‌برد کلا فیلمش عروسکی بود&n ...

من این فیلمش یادمه بچه بودیم مارو ازطرف مدرسه بردن سینما اونجا دیدم خیلی دوستداشتم اسمش الماس کوه نور بود فکرکنم