2777
2789
عنوان

دنبال یه فیلم که در کودکی دیدم میگردم اسمش و یادم نمیاد:(

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد چندی؟ ایرانی بود؟ 

اره ایرانی

من متولد ۷۶ ام

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
منم یکی بود یادمه سوار قایق میشدن بعد عقاب یه عالمه طلا داشت بالای کوه می‌برد کلا فیلمش عروسکی بود&n ...

اره عروسکی بود و ایرانی هم بود.

یه پسره بود تو یه غرفه ای تویه جایی که حالت بازارچه داشت کار میکرد و ... بعد ظاهرا گول خورد و مرد بده میخاست خوراک عقابش کنه....

همون موقعها که دیدمش دیگه اصلا یادن بهش نبود یهو گفتی رفتم به بچگیم...

هرچند احساس بدی پیدا میکردم از دیدن این کارتون تو هم همینطور بودی؟

اره عروسکی بود و ایرانی هم بود. یه پسره بود تو یه غرفه ای تویه جایی که حالت بازارچه داشت کار میکرد ...

یکم فضاش تاریک بود خب 🤣

چقد خوب که اسمش یادتون بود 

بچه ها خیلی ممنون 😘😘😘

بچه ها منم ی سوال کنم، ی فیلم سینماییم بود انگار ترکیه ای بود یا لبنانی عربی  دوبله شده بود د ...

اینی که می گی رو ندیدم ولی کره ایش اومده

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اینی که می گی رو ندیدم ولی کره ایش اومده

قدیمیه تقریبا دهه ۸۰ پخش شد فک کنم

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
منم یکی بود یادمه سوار قایق میشدن بعد عقاب یه عالمه طلا داشت بالای کوه می‌برد کلا فیلمش عروسکی بود&n ...

استاپ موشن کوه جواهر

ساخته عبدالله علیمراد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
جومانجی

توی جومانجی سال 1995 افراد بزرگسال هم بازی میکردن

اما تو این فیلم فقط بچه ها بودن

دوتا پسر که برادر بودن باهم بازی میکردن

خواهر بزرگ ترشون که تو حموم بود و وسط بازی بخاطر اشتباه یکیشون یخ زد.

در اخر وقتی زنده موندن پدر مادرشون اومدن و اینا داستان و برای اونا تعریف کردن

اره عروسکی بود و ایرانی هم بود. یه پسره بود تو یه غرفه ای تویه جایی که حالت بازارچه داشت کار میکرد ...

دقیقا همینطور بود. کلا کارتونهای اون دوران هرکدوم اسباب یه ناراحتی اعصاب بودن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.