2777
2789
عنوان

تفسیر ازمایش اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 985 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

dfiفک کنم تو ازمایشش نیست فردا ببرم دکارم ببینه بگم پیشرفته تر ازمایش رو بنویسه

اره مراکز ناباروری dfi رو هم بررسی میکنه 

چن وقته بچه میخای 

ما سه ساله ازدواج کردیم بعد سقطم بهش گفتم ازمایش بده ک بعدش فمیدم بععععععله واریکوسل گرید ۱ داره دکتر گف عمل نمیخاد تعداد تحرک ایناش الان خوبه فقد dfi🥲

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
اگ واریکوسل باشه ک باید عمل بشه ولی اگ علت دیگه ای داشته باشه دکتر طبق ازمایش دارو میده و سه تا شش م ...

عزیزم شوهر شما واریکوسل گرید ۳ داشتن ک عمل کردن؟؟

معذرت میخام چرا سقط شد؟؟

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀
عزیزم شوهر شما واریکوسل گرید ۳ داشتن ک عمل کردن؟؟ معذرت میخام چرا سقط شد؟؟

گرید ۲ یک طرفه دلیل سقط هم چون پدرشوهرم فوت کرده بودن منم خبر نداشتم از بارداری کلی پله بالا پایین کردمو پذیرایی و اینا 

انفولانزا هم گرفته بودم و کلی دارو و امپول استفاده کردم بعدش فهمیدم ک بتام هی افت کرد و سقط شد 

خدایا شکرت ♥️🖇
گرید ۲ یک طرفه دلیل سقط هم چون پدرشوهرم فوت کرده بودن منم خبر نداشتم از بارداری کلی پله بالا پایین ک ...

عزیزم متاسفم🥺

قصد بارداری نداری الان؟؟ازمایش شوهرت خوب شده دیگه؟

عزیزم متاسفم🥺 قصد بارداری نداری الان؟؟ازمایش شوهرت خوب شده دیگه؟

ازمایشش تقریبا نرمال شده 

همون بعدش دکتر گفت اقدام کن ماه قبل سرموعد پریود شدم این ماه علایمم مثل ماهیه ک باردار بودم امیدوارم فردا موعدمه دعا کن باردار بام 

خدایا شکرت ♥️🖇
ازمایشش تقریبا نرمال شده  همون بعدش دکتر گفت اقدام کن ماه قبل سرموعد پریود شدم این ماه علایمم ...

وای عزیزم انشالله ک هستی😍♥️

بودی مارم دعا کن♥️😍