2777
2789

چهارشنبه قبل آزمون شهری رو قبول شدم ولی هنوز پیامک صدور گواهینامه برام نیومده، کسی اطلاع داره چقدر طول می‌کشه ؟🥺🥺😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر زیاد من خیلی عجله دارم، آخه رانندگی میکنم و میترسم بزنم به جایی، البته واردم ولی میگن اگه یکی د ...

اگه پیامک هم بیاد برات حله

بعضی وقتا از خودم میپرسم: ما این همه بلا سر هم میاریم بعد خدا مارو بخاطرشون میبخشه؟ولی بعدش که به اطرافم نگاه میکنم میفهمم که خدا خیلی وقته از اینجا رفته و رهامون کرده...
یه سوال ازمون شهری خیلی سخته  چیا ازتون گرفت؟دور دوفرمان و دوبل فقط؟

قبل از من یکی دیگه بود بهش گفت پارک دوبل برو، کامل چسبوند به ماشین کناری، مردود شد به من گفت بشین سریع دنده عقب گرفتم ماشینو صاف کردم بعدگفت حرکت کن، رفتم جلوتر گفت با ماشین جلویی پارک دوبل برم، رفتم و درو باز کرد فاصله رو چک کرد و دوباره گفت حرکت کن، یکم جلوتر دور یه فرمونه گرفت بعدم پارک کنار جدول، خداروشکر هم آیین نامه هم شهری همون بار اول قبول شدم

قبل از من یکی دیگه بود بهش گفت پارک دوبل برو، کامل چسبوند به ماشین کناری، مردود شد به من گفت ب ...

به به چ عاالی 

مبارک باشه خانوم گل 

من تازه هفته بعد ازمون ایین نامه دارم.

ولی تنها مشکلم دوبله یه بار عالی میشه یه بار داغون😓

خدایا من ایمان دارم غیر ممکنی برای تو وجود ندارد❤
به به چ عاالی  مبارک باشه خانوم گل  من تازه هفته بعد ازمون ایین نامه دارم. ولی تنها مشک ...

منم برای دوبل میترسیدم و وقت هم نشده بود قبل از آزمون تمرین کنم، بعد شب قبلش ساعت ده شب رفتم یه خیابون با نور خوب پیدا کردم کلا هم یه دونه ماشین بود تو خیابونش، با همون ده بار تمرین کردم و هی فاصله تا جدول رو چک میکردم