2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهتر اینه برید دکتر اما من چند وقته کمردرد داشتم دکتر ی روغن ماساژ نوشت برام بهترم میخاین عکسش بف ...

چه روغنی؟ گیاهی

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

منم همین مشکل رو دارم با چند روز استراحت و آروم کار انجام دادن خوب شدم اما امشب خواستم سینی چای رو بردارم دوباره گفت تق و من از درد الان نمی تونم تکون بخورم،دردش تا مچ پای راستم کشیده میشه، فعلا یه نوافن خوردم و دراز کشیدم

بار سنگین بلند کردی؟  ورزش سنگین..؟ رابطه غیر اصولی جای نامناسب برای استراحت طرز نشستن همه ای ...

اره دم در برامون شیر آورده بودن یه هفت کیلویی از پله آوردم بالا.از همون روز درد دارم الان بدتر شده.به نظرتون چیکار کنم.حوصله دکتر رفتن هم ندارم

اره دم در برامون شیر آورده بودن یه هفت کیلویی از پله آوردم بالا.از همون روز درد دارم الان بدتر شده.ب ...

ماساژ عزیزم خیلی خوبه با روغن سیاه دانه

ولی به غذا هم ربط داره بدنت ممکنه ضعیف باشه نخود خوبه

ولی اگه نشد حتما برو. دکتر شوخی نگیر کمر اگه طوریش بشه از پادرت میاره

مشاور | به خموشی نشود راز محبت مستورچه زنی مهر بر آن نامه که مضمون پیداست؟صائب 

سلام عزیزم لیستو گذاشتم نتونستم تگ کنم 

ختم از فردا شروع میشه🙏🏻🌸
انشاالله حاجاتتون برآورده بخیر بشه با شفاعت ۱۴ معصوم و عنایت پرودگار الرحمن الراحمین❤️🤲🏻 

لطفا از لیست اسامی که  گذاشتم اسکرین بگیرین تا داشته باشین🌹

لطفا هر روز به خاطر بسپارین تا مدیونی پیش نیاد 🙏🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10079792/چله-دعای-توسل-برای-حاجات

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹