2777
2789

خانمای گل ممنون میشم به نیت حاجاتم یک صلوات مهموونم کنید.

برای از بین رفتن دغدغه های فکری و غصه و ناراحتی‌هام.زیر و درشتشون

حل شدن مشکلات و ناکامی ها و حسرتهام

رسیدن به آرزوهام و دلخواهم در زندگی

امشب و فردا و همیشه تااا همیشه حفظ بشن داشته هام و تقویت بشن و به خوبیهای زندگیم اضافه و آسیبهاش برطرف و بهتر از قبل حتی بشه

فردا روز خوشی باشه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم لایک کنین

ساعات خاصی داره

باید لینک تاپیک هاتونو بزارید توی یه صفحه ای

روزی یدونه هم پاک میکنه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

استاتر گل،باید بری تو تاپیک حذف تاپیک درخواست بدی فکر کنم یا گزارش بخوره،نمیدونم گزارش خوردن راه مطمئنی هست یا نه

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰