2777
2789
عنوان

من و همسرم

374 بازدید | 6 پست

سلام خانما 

یهمورد بود دوس داشتم ازتون کمک رگیرم و از تجربیاتتون استفاده کنم 

من و همسرم چند سالی هست به خاطر کارش اکثرا از هم دوریم (حالا نپرس کارش چیه و اینا..) 

خودم این مدت سرگرم دانشگاه و این جور موارد بودم. ایشونم سعی میکرد کمتر بهم زنگ بزنه و پیام بده که برای آزمونام راحت تر باشم 

هر چند لحظه شماری میکنه که بیاد و کارای منم تمام شه و اینکه خودم نبودنش رو تاب نمیارم 

حالا حس میکنم بینمون سردشده وکمی از هم دور شدیم 😥

چه ایده هایی دارید که به روال سابق برگردیم و این حس دوری و سردی کمتر شه؟ 

واقعا سردرگم شدم 

از طرفی میگم تو هر موقع روز پیامش بدم که بدونه به فکرشم از طرفی میگم دستش بند نباشه و اینا 🥺

من وهمسرم از اول ازدواجمون همینطوری بودیم 

گاهی کمتر گاهی بیشتر

خودمون تنوع ایجاد میکنیم

مثلا اوایل من میرفتم شهر محل کارش هتل

یا موقع دلتنگی خودمو واسش لوس میکردم که بال بال بزنه

الان با دوتا بچه دیگه کارامون متفاوت شده

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏
من وهمسرم از اول ازدواجمون همینطوری بودیم  گاهی کمتر گاهی بیشتر خودمون تنوع ایجاد میکنیم مثل ...

خیلی سخته واقعا 

👌مرسی فکر خوبیه یه مدت دیگه آزاد میشم سورپرایزش کنم برم اونجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون که حرفام و دونه به دونه میخونید 🙏 امیدوارم مشکل شماهم مرتفع شده باشه 💐

سلام خیلی دوست داشتم بدونم نظرات همسران تو زندگی چطور هست و دوس دارم تا اخر تاپیکتون رو بخونم، 

یه چند مورد رو میتونم براتون بیان کنم 

با وجود موارد گفته شده از طرف شما حق با شماست 

۱.اگر دعواهاتون جلو بچه هاتون هست آسیب بسیاری میبینن 

۲.شما علنا یه مدت جدا هستید پس بازم آسیب میبینن

۳.نظرات همه ما خانما ممکنه جبهه گیرانه باشه پس با مشاور صحبت کنید و یه تصمیم قطعی بگیرید

۴.اگر شرایط درست نشه و محبت واقعی بین شما و همسرتون نباشه یقینا بچه ها از این بی محبتی و تنش خسته میشن 

۵. یقینا شما در اینده بیشتر نیاز به همدم دارید پس به احتمال زیاد در صورتی که طلاق بگیرید ازدواج مجدد دارید(در اینصورت محتاط تر عمل کنید وعلاوه بر علاقه خودتون کسی رو انتخاب کنید که بچه هاتون باهاش بتونن ارتباط بگیرن) 

بازم میگم خواهشا یا یکبار برای همیشه جدا شید یا تصمیم بگیرید زندگی کنید (دو طرفه هم باید باشه چون اینجور شما بلاتکلیف میشید اگر همسرتون به زندگی بی توجه باشه) 

اگر یه درصد خانما شما از روابطش و نارضایتی هاش تو زندگی با بچه ها حرف بزنه کم کم اونا هم نسبت به زندگی متاهلی دچار تردید و اضطراب میشن .