2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتری که رفتم فوق تخصص بود .یه سوزن که توارایشگاه تو صورت یه خانم جامونده بود وکسی گردن نمیگرفت براح ...

سلام منم از بچگی این مشکل دارم الان ۲۲سالمه 

قبلا شرایط پیگیری درمان نداشتم یه مدت رفتم فیزیوتراپی ۱۵ روز جواب نداد 

شما الان خوب شدید با بوتاکس؟؟ 

خواهش میکنم راهنمایی کن من به چ متخصصی مراجه کنم 

استان کرمان هستم 

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

سلام منم از بچگی این مشکل دارم الان ۲۲سالمه  قبلا شرایط پیگیری درمان نداشتم یه مدت رفتم فیزیوت ...

اره فیزیوتراپی تاثیر نداره منم رفتم برو متخصص زیبایی فک وصورت تزریق بوتاکس تاثیرش بیشتره هر۶ ماه هم تجدید میکنی .البته بعضی دکترها پوست ومو وزیبایی هم انجام میدن من خودم رفتم بیمارستان دولتی دکتر پوست بود پتج شنبه ها که کارهای بوتاکس داشت برام انجام داد هزینه اشم مناسبتر ازمطب میشع ولی اصلا سالن ارایش واینا نرو چون این حالت درمانی داره داونقدر باهاش آشنایی ندارن