2789

پسر دخترای ۱۸ساله عاشق واقعی میشن یا این دوران از رو هوسه عشقشون...اخه الان یع دختره تاپیک زدع بود که ما ۱۸ساله ها عشقمون واقعییی میگف عاشق شدم...🙄🤔 بعد یکی از کاربرا هم گف من از ۱۷سالگی عاشق ینفرم الان ۲۲سالم همون حس رو به اون آدم دارمم هنوز عاشقشم...اخه این سایت هم میگن ۱۸ساله ها عشقشون زود گذره ...!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا عشق یه دورغه محضه 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

عشق ربطی به سن نداره 

درسته سن ۱۳ یا ۱۴ سالگی دوره ی زود وابسته شدن عاطفیه 

اما دیگه ۱۸ سال سن کمی نیست بستگی به خود فرد هم داره

یسری افراد ۳۰ سالشونم بشه باز ناپخته و خامن 

اما یسری سن ۱۸ دیگ کم کم عاقل میشن

بهترین اتفاقات در انتظار من هستند❤

من قبول ندارم 

بلوغ اجتماعی خیلی موثره 

ممکنه اون ۲۲ ساله هنوز به بلوغ اجتماعی نرسیده باشه و یه سری معیارهای مهم رو نداشته باشه جون باهاشون آشنایی نداره 

نمیدونم منظورمو چه جوری برسونم 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻