2777
2789
عنوان

مامانا کممممممک بچم تب پایین نمیاد

201 بازدید | 34 پست

امروز واکسن ۴ماهگی زده الان تب داره استامینوفن دادم لباسا و در آوردم دستمال نم دار براش گذاشتم ولی پایین نمیاد اصلا چی کار کنم

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

قبل از این که قطره بدم و پاشویه کنم ۳۸/۵بود بیشتر شده

شب‌هایی در زندگی ام بود که خیال میکردم تا صبح زیر انبوه رنج متلاشی خواهم شد ؛اما صبح شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهام کسی نیست دکتر هم دوره 

کاش ی جوری ببریش عزیزم تب خطرناکه خدای نکرده پایین نیاد تشنج میکنه، یا حداقل زنگ بزن اورژانس توضیح بده کارایی ک کردی و درجه تبشو و اینکه نیمتونی بری دکتر، اون وقت بهت یمگن ک چیکار کنی

سگ آدمو گاز بگيره😒👐ولي يه اسکل جلوت فاز نگيره😔😂🧘🏿‍♂️
فقط شیاف تب رو سریع پایین میاره

بگم شیاف استامینوفن برا نوزاد خودشون میدونن چی بدن 

عزیزم من چندوقت پیش بچم تب کرد دکتر بردمش گفت اولا پاشویه نکنید چون خودش بیشتر باعث تب میشه فقط روی پیشونیش و سینه و شکمش پارچه نم دار بزار،با پا و دستش کاری نداشته باش؛در ثانی لباساشو درنیار و محیطشو سرد نکن وقتی اطرافش خنک میشه از درون گرماش بیشتر میشه