2777
2789
عنوان

خدایا منو ببخش

403 بازدید | 36 پست

سلام دوستان بنده ۳۰ سالم هست 

از امشب تصمیم گرفتم نمازم بخونم

قبلنا که می خوندم بعد از یه مدتی از دوباره ترکش می کردم

نمی دونم این سری تا کجا بتونم پیش برم

برام دعا کنید

ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمازاتو سخت نگیر.خیلی طولانی و خیلی حساس نباش اون وقت ادامه میدی

فقط اول وقت بخون درست بخون و حضور قلب .اینا باعث میشن همیشه متهعد بشی😍

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

منم چندماه یه بار دلم میخاد بخونم نهایت دو روز میخونم باز ترک میکنم😭😭

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
نمازاتو سخت نگیر.خیلی طولانی و خیلی حساس نباش اون وقت ادامه میدی فقط اول وقت بخون درست بخون و حضور ...

البته اینم بگما من خودم کلی بدهی نماز و اینا دارم اما به رحمت خدا مطمئنم

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

انقد نماز قضا دارم ک خدا میدونه 😢همین باعث دلسردی میشه 

بحَقّ الحُسَین. اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج. 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه ابا عبدالله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
منم خیلی دوست دارم نماز بخونم اما چون مدت زمان زیادیه نماز نخوندم خجالت میکشم): 

از نماز خوندن خجالت میکشی از نماز نخوندن نه؟پاشو خدا خیلی وقته منتظرته.حیف نیست حرف زدن و درد دل بعد نماز پای سجاده رو از دست بدی. پریود که میشم بی تاب میشم لحظه شماری میکنم برای خوندن دو رکعت نماز

[QUOTE=268385131]از نماز خوندن خجالت میکشی از نماز نخوندن نه؟پاشو خدا خیلی وقته منتظرته.حیف نیست حرف زدن و درد دل بعد ..

حرفتون کاملا درسته ولی من حدودا دوسال قبل چادر میپوشیدم نمازم فراموش نمیشد بعد خانواده پدریم خودشون خیلی باز میگردن بعد خیلی منو تحقیر کردن تو اون حالت با اینکه مامانمم کلی باهاشون دعوا کرد و همشون اومدن ازم معذرت خواهی کردن اما همیشه این ترس از مسخره شدن تو ذهنمه):