2777
2789
عنوان

کیا با وجود طلاق عاطفی بخاطر بچه زندگی میکنید ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 33 پست
میفهمم چی میگی امان از مادر بودن امان امان امان آدم دیگه انگار قلبش کف دستشه همش باید مراقب بچه ها ...

کاش میدونستم چیکار باید بکنم 

جلسه های طلاق توافقی مون داره تموم میشه کاش یه لحظه آینده رو می‌دیدم دلم خوش میشد..😔😔😔

دخترم 14 بهمن 97 قدم به دنیا گذاشت..خدایا شکرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میدونستم چیکار باید بکنم  جلسه های طلاق توافقی مون داره تموم میشه کاش یه لحظه آینده رو می‌ ...

از مهریه و هیچ حقت نگذر

چرا توافقی؟ بگو من طلاق نمیخوام

اینجوری نصف اموال رو باید بهت بده و مهریه هم نمیتونه اقساط کنه

انشاالله خدا یه راهی جلو پامون بذاره بتونیم فراموش کنیم زندگیمونو بکنیم بخاطر بچه هامون حداقل

تو چندوقت گذشته از ماجرا؟ 

من دوسال..من خیلی سعی میکنم محبت کنم اما دیگه خودشم فهمیده از ته دل نیست خودمم خسته شدم 

از مهریه و هیچ حقت نگذر چرا توافقی؟ بگو من طلاق نمیخوام اینجوری نصف اموال رو باید بهت بده و مهریه ...

نمبدونم یه روز اومد گفت جلسه طلاق باید بریم 

خودش ثبت‌نام کرده بود  هفته بعد جلسه آخرشه یه مشت مرد نشستن چرت و پرت میگنجاسه پیش مشاوره می‌گفت خانم خیانت چیز مهمی نیست یه چیز دیگه بگو یه بدی دیگه بگو از شوهرت 

از اولین خیانت 10 سال از دومی 5 سال که بعد از فهمیدنمم باز 1 سال دیگه ادامه داده بود

پس باز تکرار کرده..چه دل بزرگی داری..

می‌دونی حرص میخورم عمرم رو هدر میده

چه سختیایی کشیدم خونه خرید ماشین خرید شهر غریب چندسال توی کثافت زندگی کردم 

از دلخوشی هام زدم از درسم زدم از کارم زدم نشستم تنهایی بچه بزرگ کردم 

چه شبا تنها بودم بچه مریض بود چه سختیا کشیدم 

خودشم خیلی سختی کشید زحمت کشید 

ولی حالا ..

تولد من یادش می‌رفت ..ولی می‌رفت برای اون کادو می‌خرید..

یکسال طول کشید تا دلش بیاد کادوهای دخترداییمو بندازه بیرون البته همینم ندیدم نمی‌دونم کجا بردشون

چه صبری داری دم دستته نکشتیش من دستم به اولی نمیرسه وگرنه زنده نمیذاشتمش دومی مقصر نبود بدبخت. تا ...

اولش آتیش بودم ولی بعد فکر کردم همه بفهمند پلیس بازی بشه شوهر اون بیاد دادگاه قانون حکم بدی میده براشون بعد چی میشه آینده بچه هام با این ننگ

اگر هم پلیس بازی نشه تا بزرگ بشن توی فامیل این ماجرا هست

بازم بچهام لطمه میبینن

واسه این خودمو خوردم دهن باز نکردم 

از اولین خیانت 10 سال از دومی 5 سال که بعد از فهمیدنمم باز 1 سال دیگه ادامه داده بود

بعدفهمیدنت دیگه شک نکردی مشکوک نبود؟ابراز پشیمونی نکرد؟شوهرمن دوماهه با دوست دختر لجنش کات کرده بااینکه همش ور دلمه ولی بهش دیگه اعتماد ندارم

الان مدرک چیزی داری ازشون ؟

توی گوشیم ازشون فیلم و عکس گرفتم شوهرم گوشیو شیکوند فقط چندتاشو که یواشکی به ایمیلم فرستاده بودم هست

توی گوشیم ازشون فیلم و عکس گرفتم شوهرم گوشیو شیکوند فقط چندتاشو که یواشکی به ایمیلم فرستاده بودم هست

کاش بایه مشاور صحبت کنی آدم‌زورش بیاد ۱۵سال عمر به باد رفته روببینه 

اره برای وکالت دیگه دیره نمیدونستم مرحله ی آخرین ولی یه چیزی که هست اینه اون مرد ودخترداییت هرزه ولجنن چیزی از ارزش تو کم نمیشه

فقط ازاون عکسا مراقبت کن 

تصمیم داری خونه مادرت بری؟با دخترداییت حرف نزدی تهدیدش کنی وای بقران داغ دلم تازه شد

بعدفهمیدنت دیگه شک نکردی مشکوک نبود؟ابراز پشیمونی نکرد؟شوهرمن دوماهه با دوست دختر لجنش کات کرده باای ...

اوووو گریه میکرد عین چی 

میگفت گوه خوردم غلط کردم به پام افتاد

ولی تا بخشیدم و برگشتم دوباره... 😐