2777
2789

خواهر شوهرم یه پررویی هست که دومی نداره بخاطر این رابطمو باهاش کم کردم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد  بدم میاد از اینایی ک ب عروس تیکه  میتدازن حالا سرر هر چیزی فک میکنن آدم به خودشون چیز ...

منم 4سال تحمل کردم فک میکرد نفهم ولی دیگه واقعا خسته شدم باردارم بودم دیگه بدتر عصبی شدم الان خداروشکر دیگه جرعت نمیکنه پاشو بزاره خونم 

خدایا ازت می‌خوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانی‌و دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حال‌و‌روحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
اخی الهی ..... خب باهاش حرف نزدی ک شاید اشتباه کنن ؟

نه چون سنم کم بود اون موقع 

بهم تهمت دزدی زد که مانتوم دست تو هست حالا اون چاقق من لاغر ولی پارسال بعد ده سال بهش پیام دادم ولی جوابمم نداد

منم 4سال تحمل کردم فک میکرد نفهم ولی دیگه واقعا خسته شدم باردارم بودم دیگه بدتر عصبی شدم الان خداروش ...

یکی از دوستامم مث شما ‌.‌موقع بارداری خیلی اذیتش میکردن  و اینم اهیچی نمی‌گفت. خبلی براش سخت بود الان ۸ سال ازش گذشته ولی همیشه میگه نمیبخشمشون .البته اونا بیشتر بخاطر فقر تکه بهش مینداختن خواهر شوهرش پولدار بودت همشون . و این فقر ک تقصیر این زنه نبوده داداششون  باید درستش میکردن ...الان از همشون  پولدار تر شده و وخواهر شوهرش طلاق گرفت و ....و آرزو دارن ک این  فقط باهاشون خوب باشه 

نه چون سنم کم بود اون موقع  بهم تهمت دزدی زد که مانتوم دست تو هست حالا اون چاقق من لاغر ولی پا ...

بهش پیام دادم عذر خواهی کن تا حلالت کنم ولی فقط پیامو خوند منم تو دلم گفتم دیدار ما به قیامت که کی رو سفیده