از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
[QUOTE=268377986] چرا آخه....آدم که باید ذوق مرگ شه داداشش زن بگیره....[/QUOتنها دلیلی که میتونم براش پیدا کنم حسادت فقط چون دختر عممه ده سال از من بزرگتره قبلش میومد خونمون حرفم میزدیم الان شده دشمن منو خانوادم
با مادر شوهر معمولی با خواهر شوهر بزرگه قهر چون همیشه ب من تیکه مینداخت و قصد داشت حالمو خراب کنه چند روز پیش دعوا کردم الآنم نمیخوام قیافشو ببینم
با بقیه خواهرشوها هم خنثی
خدایا ازت میخوام به پدرو مادرم ، خواهرم ،برادرام،همسرم ، پسرم ، نی نی توراهیم ، خودم سلامتی و عمر طولانیو دل شاد بدی.🤲 هر کی هم امضامو خوند برای حالوروحیه خراب وافسردم یه صلوات بفرسته 🦋💜هرکی برام صلوات فرستاد بهم بگه تا براش صلوات بفرستم.
ما نه زیاد رفاقنی نه جنگی معمولی رفت امد داریم ولی زیاد به کار هم دیگه کاری نداریم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
با مادر شوهر معمولی با خواهر شوهر بزرگه قهر چون همیشه ب من تیکه مینداخت و قصد داشت حالمو خراب کنه چن ...
چقد بدم میاد از اینایی ک ب عروس تیکه میتدازن حالا سرر هر چیزی فک میکنن آدم به خودشون چیزی نمیگه یعنی خبریه و حالا خودشون چین .... خیلیا رو دیدم ک تیکه میندازن خودشونم چیزی نبودنا
خیلی رفیق بودیم فقط یکی، دو بار ی سو تفاهمی جزئی بینمون با خواهر بزرگه اتفاق افتاد و از اون به بعد جز خودش بقیه خانواده هم دشمن من کرد و اینجاست که میگن هیچ وقت با خانواده شوهر صمیمی نشید