2777
2789

دکتر نوشته اما نمیدونم نوشته چی بزارن؟شما میدونین؟اونجا که نوشته تو سینه سمت چپ گذاشته شود

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀

گفته تو اون ناحیه گاید وایر بذارن  برای نشانه گذاری احتمالا قراره نمونه برداری کنن

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال کیه؟

قراره جراحی بشه؟ یا نمونه برداری؟

نوشته علامت گذاری بشه برای جراحی

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نمونه برداری.سخته.بیهوش میکنن؟

نه، مامان منم دو سال پیش میکروکلسیفیکاسیون داشت، نمونه برداری کرد، بی حس می کنن قبلش. مامانم گفت درد نداشت.

خداروشکر برا مامانمم مشکلی نبود

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
نه، مامان منم دو سال پیش میکروکلسیفیکاسیون داشت، نمونه برداری کرد، بی حس می کنن قبلش. مامانم گفت درد ...

خداروشکر

مال کیه؟ قراره جراحی بشه؟ یا نمونه برداری؟ نوشته علامت گذاری بشه برای جراحی

مادرشوهرم.ربطی به سرطان و.. که نداره

مادرشوهرم.ربطی به سرطان و.. که نداره

ببین میکرو کلسیفیکاسیون ها، مشکوکن، ممکنه نشون دهنده ی شروع سرطان باشن، ممکنم هست چیز مهمی نباشن. برا همین نمونه میگیرن. اگرم خدای نکرده بد باشه، شروعشه و میشه درمان کرد.

البنه ۹۰ درصد مواقع چیزی نیست

ببین میکرو کلسیفیکاسیون ها، مشکوکن، ممکنه نشون دهنده ی شروع سرطان باشن، ممکنم هست چیز مهمی نباشن. بر ...

خداکنه چیزی نباشه.ممنون ازت