من ۲۰سالمه خیلیییی عاشق پزشکیم هرچی باشه فقط یه کار توی بیمارستان باشه نگید تا چندمو اینا خوندی ک ج نمیدم
فقط کم خوندم....
و متاهلم هستم میخام بعد عروسیم شروع کنم سفتو سخت درس بخونم ریاضیم خوب نیس ولی فارسیم عااالیه
بچه ها یعنی میشه؟؟؟
نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢
باید بری کتاباشو بگیری/کتابکار برا هرکدوم بگیری دو سه تا/مشاوره بری ک بعد دو روز خسته میشی نمیتونی تنهایی درست برنامه ریزی کنی /فیلمای اموزشی شو ببینی یا معلم خصوصی بگیری
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /
در کتاب چهار فصل زندگی،صفحه ها پشت سرِ هم میروند، هریک از این صفحه ها، یک لحظه اند، لحظه ها با شادی و غم میروند…گریه، دل را آبیاری می کند، خنده یعنی این که دل ها زنده است …زندگی، ترکیب شادی با غم است،دوست می دارم من این پیوند را گرچه میگویند: شادی بهتر است، دوست دارم گریه با لبخند را قیصر امین پور♡
با فارسی قبولی پزشکی نمیگیرن کار هر کسی ام نیست عزیزم
نه میخام بزنم تو کار ریاضی و قویش کنم