2777
2789
عنوان

درد پریودی هفته ۳۸

1854 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من فردا به علت اینکه خودم مشکل کلیه دارم دکترر ختم بارداری داده و باید برم بستری شم برای زایمان با القای درد 

حالا از صبح درد پریود دارم صبح یکم گرفت ول کرد از ظهر میگیره اندازه ۵ دقیقه بعد ول می‌کنه اصلا منظم نیست 

با درد پریودی که تو کمرم و ران پام میپیچه انگار دل‌پیچه ام میگیره به نظرتون درد زایمان یا نه ؟؟؟؟؟؟ من دخترمم با القا درد زایمان کردم پیش زمینه ای از درد اولیه زایمان ندارم 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

شروع زایمانه احتمالا

هیوووو: میدانم که میبینی میشنوی ؛تااین لحظه که تورا در درونم یافتم چیزی غیر ازمحبت و پناه و محافظت ندیدم ؛مرابارنج هایم تنها نگذار که من محتاجترینم به بودنت به حضورت به اراده ات و به خواسته ات؛من نمیتوانم تصمیم درست بگیرم و شجاعت و جسارت ندارم بین ماندن و رفتن گیر افتاده ام کمکم کن تا ازاین چرخه خارج شوم؛برکت باشد؛دوستت دارم مراببخش سپاسگزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا یه انقباض های خفیف هستش

تکنیک های تنفس رو انجام بده

اگر شدید بشه دیگه انقباض زایمان هست

ولی خب برای من نشد خیلی از این مدل دردها تو ماه آخر داشتم دکتر میگفت ماه درد هست برای ماه آخر

👑پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👑
انقباض ها طبیعیه بدن داره برای زایمان آماده میشه. من ۳۹ و یک روز زایمان کردم یک هفته،  ۱۰ روز ق ...

گرفتگی 

تیر کشیدن واژن 

و انقباض سفت شدن شکم ۱۰ یا ۱۵ روز دائم دارم اما این درده فرق داره پاشم برم کارامو بکنم یهو دیدی واقعا درد اصلی بود 

البته اکثر کارامو کردم چون فردا باید بستری بشم یدونه حمام باید برم و کارای سطحی خونه 

احتمالا یه انقباض های خفیف هستش تکنیک های تنفس رو انجام بده اگر شدید بشه دیگه انقباض زایمان هست و ...

خدا کنه حداقل این درد که میاد می‌ره یکم دهانه رحمم باز بشه برای فردا وقتی القا درد انجام دادن سریع درد اصلی بیاد زایمان کنم 

خدا کنه حداقل این درد که میاد می‌ره یکم دهانه رحمم باز بشه برای فردا وقتی القا درد انجام دادن سریع د ...

قطعا تاثیر داره

منم خیلی نگران بودم مثل شما که قبل آمپول فشار خودمم یه کم باز بشم

اگه میتونی پیاده روی کن

دوش آب گرم خیلی خوبه

کمر تو زیر دوش داغ بذار حرکات چرخش کمر و تاب کمر انجام بده خیلی تاثیر داره واقعا باز میشه

👑پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👑
قطعا تاثیر داره منم خیلی نگران بودم مثل شما که قبل آمپول فشار خودمم یه کم باز بشم اگه میتونی پیاده ...

ممنونم اتفاقا این روزا خیلی در حال تحرک پیاده روی بودم شنبه پیش ۲ فینگر بودم خدا کنه ۴ شده باشم