همین الان نیم ساعت وقت دارم تصمیم بگیرم
شما باشید کدومو انتخاب میکنید
دوتا شغل هر دو شیفت شب از پنج تا 12
حقوق جفتش هم مثل همه هر دو هم گفتن در آینده بیمه هم میکنن. هر جفتش مسیرش به یک اندازه اس
فقططططط
اولی ویتر فقط با تبلت سفارش میگیرم هیچ کاری نمیکنم. فقط یک باغ بزرگه که باکلاس و تمیزه تازه باز شده.فقط خواستم با مشتری بسیار خوش بخورد باشم و مشتری رو بقاپم. گفت امروز زنگ بزنم اگه یادشون رفت خودشون زنگ بزنن هنوز زنگ نزدم
اینجا تنها مشکلش اینه که چون باغه باید بیرون باشم و همش سرپا هستم و خیلی اجازه ی نشستن ندارم. ولی مدیرش خیلی با کلاس بود و ظاهرش اصلا بد نبود خیلی متشخص بود. میترسم سرمارو نتونم تحمل کنم
بعد الان رفتم یه تالار که اونجا صندوقدار میخواستن
به محض رفتنم گفت من سالن کار میخوام شمارو
حتی یه دختر دیگه هم برای صندوق رفته بود الان دو هفته تو سالن بود
من صندوقدار بودم اما سالنکار نه
کار سالن هم دستشویی شستن داره هم کل سالن رو باید طی بکشم هم سفارش بگیرم هم سالاد بزنم و کلا سالن داری دیگه دختره که همکارم میشد گفت خیلی روزها خلوته یهو عروسی باشه کلا پره هم باید ما سفارش بگیریم هم سفارش ببریم گفت گاهی انعامم میدن که بعید میدونم منطقه ما از این خبرا نیست معمولا. اینجا الان رفتم کلا دوتا میز پر بود. دختره گفت بیکار میشینیم چای میخوریم حرف میزنیم و... بعد مالک اینجا بد نبود اما از اینا که یه عالمه ریش و پشم دارم البته چون خانمش اونجا بود میشد گفت مورد اعتماده فقط صندوقدار نمیگیرن هرکسی میره دختره گفت اعتماد نمیکنن به هیچ کس
حالاااا
من نمیدونم بنظرتون شما باشی کدومو انتخاب میکنی
بچه ها زود بگید باید تا بیست دقیقه ساعت دیگه مطمئن شم کدوم میخوام
منم دانشجوام روز قراره برم دانشگاه ترم بعدی باید جوری باشه بتونم درسمم بخونم