2777
2789
عنوان

دیر مثبت ازمایش بتا براکسی پیش اومده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7809 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نمیششدم تستمم منفی میشد 

ببخشید الان دستشویی ک رفتم ببخشید واضح میگم داخل ترشحم یه رگه خونی بود انگار رگ بود چی میتونه باشه؟ترشح سفید گاها دارم خبلی کم الان داخلش یه رگه خونی بود

ببخشید الان دستشویی ک رفتم ببخشید واضح میگم داخل ترشحم یه رگه خونی بود انگار رگ بود چی میتونه باشه؟ت ...

احتمالا یا داری پریود میشی یا لانه گزینی انجام میگیره و بعد از لانه گزینی هورمون ...بالا میره ک تست مثبت میشه 

احتمالا یا داری پریود میشی یا لانه گزینی انجام میگیره و بعد از لانه گزینی هورمون ...بالا میره ک تست ...

کاش پریود نباش کاش دعا کن لانه گزینی باشه

ولی اخه لانه گزینی این موقع نمیمونه که مگه امکان داره لانه گزینی بعد ۲۳ روز انجام شده باشه؟

کاش پریود نباش کاش دعا کن لانه گزینی باشه ولی اخه لانه گزینی این موقع نمیمونه که مگه امکان داره لان ...

میگم دیگه برا من اینجوری شد همیشه سن جنینم با توجه ب تاریخ پریم س هفته اختلاف داشت

منم مثل استارترم ولی خب دل و کمرم چند روزه درد میکنه چرا پری نمیشم  

کلی دلیل داره گاهی ادم تو دوران اقدام اینجوری میشه ک میگن رحم داره اماده میشه بدن اماده میشه ...گاهی لقاح دیر صورت گرفته گاهی هورمونا بهم میریزه 

میگم دیگه برا من اینجوری شد همیشه سن جنینم با توجه ب تاریخ پریم س هفته اختلاف داشت

سلام ببخشید من یکم پیش بدجوردرد پری اومد بهم یجوری فک کردم پریود میشم یکم ترشح احساس کردم اومد رفتم دیدم ترشح یکم آبکی بود شماهم ابنطوری بودین؟سه روزه امپول رو زدم