2777
2789

سلام خانومای گل وقتتون بخیر خانما اون ماهی که باردارشدین سینه هاتون دردش چطوری بود ویکی خوب شدن ...من این ماه عسل و دارچین مصرف کردم همیشه ترشحات شفاف وکشدار رو روزهای شونزدهم پریودی حس میکردم ولی اینبار یازدهم پریودی ترشحات شفاف وغلیظ داشتم اینم بگم که دمنوش پنج انگشت ودمنوش تخم هویجم مصرف کرده ام این ماه منتهی از شونزدهم فقط سینه درد نه خیلی شدید ولی درد داشتم اما از دیروز که سرماخورده ام ازیترومایسین وسرماخوزدگی خوردم درد سینه ام از بین رفت نمی‌دونم حس میکنم این ماهم مامان نمیشم🙁🙁چون درد سینه هامم رفت گاهی اوقاتم زیر دلم درد های گذرا دارم اینم بگم که سی ام وقت پریودمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کار اینه که زیاد بهش فکر نکنی همین که فکر نکنی بهترین روشه.‌والله

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بهتره از مامانت بپرسی چون معمولا علائم مشابهی دارین هر کس یک جور بوده 

لبهایم را بالا میکشم برای نشاندن لبخندی بر صورت بی‌جانم، زجر لبخند و دوای درد،تلخی‌ای که به شادی چنگ میزند،تا آن را در آغوش خود محبوس نکنم دست برنمیدارم یک روز او مال خود خود من میشود یقین دارم 

معمولا علایم بارداری از هفته ۶ شروع میشه اینایی که شما گفتی مربوط به بارداری نیس ان شالله باردارباشی از هفته ۶ علائم شروع میشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم...خدای مهربونم شکرت برا تک تک نعمتهایی بهمون میدی و ما یادمون میره بابتش شکر بگیم.مامان دخملی و پسملی ام چه حس خوبیه از هر دو داشتن خدایا بخودت سپردم بچهام سرباز امام زمان بشن لیاقتشو بهمون عطا کن الهی آمین

تنبلی تخمدان دارین؟ این داروهای گیاهی رو چرا مصرف میکنید؟

من متفورمین میخوردم در روز ۲ عدد و بعد یکماه باردار شدم

البته ۸ ماه اصلا خبری از بارداری نبود

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

ده روز قبل از موعدم ،ترشحاتم خیلی زیاد شده بود و جدید بود برام هم آبکی بود هم خیلی غلیظ

سینه هامم حساس شده بودن اما دردش فقط واسه موقعی بود که دست میزدم بهشون تو حالت عادی درد نداشت

تویی که امضامو میخونی،💛میشه برام دعا کنی امسال فرهنگیان قبول شم💛😢

درد پریودی داشتم و لک ولی پریود نمی‌شدم

یه هفته تمام شوهرم رابطه میخواس میگفتم دارم پریود میشم،باهام قهر کرد ک 10روز جلوتر میگی دارم میشم یه هفته هم میگی شدم نصف ماهو اینجوری رد میکنی🤣🤣🤣واقعا دعوا شدا

بعد بی بی زدم مثبت شد گفتم لامصب من ک میگم وقت پریودمه باور نمیکنی تو