2777
2789
عنوان

خیلی میخوابم!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 22 پست

من معمولا یک میخوابم صبح ۷ نهایت ۸ بیدارم دیگه در طول روز نمیخوابم، اگه شب دیرتر بخوابم مثلا ۲ یا ۳، بازم صبح همون ساعت همیشگی بیدار میشم

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم:( نصف شب میخابم تا ساعت سه و چهارعصر ولی تو زمستون خداروشکر خیلی کم پیش میاد اینجوری ولی تابس ...

من موندم دو سال دیگه چ طوری پاشم برم سر کلاس😂با بچه ها میگیریم میخوابیم

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤

سعی کن بعداز ظهرا نخوابی،ساعت دوازده ،یک یه فنجون قهوه ی روبوستا بخور (قهوه فروشی ها ترکیب میکنند و‌کافیینش بالاست)و تونستی بعدش نیم ساعت هم شده از خونه بری بیرون که هوا بهت بخوره ،ببین چطور میشی

قدیما میگفتن خواب خواب میاره،منم روزایی مه تا یازده میخوابم بعدازظهرش هم دلم خواب میخواد،به زور قهوه و بیرون رفتن بیدار می مونم و شب هم زودتر میخوابم 

البته خب دلایل پرشکی که گفتند هم داره،افسردگی و اختلالات هورمونی و حتی طبعی

من معمولا یک میخوابم صبح ۷ نهایت ۸ بیدارم دیگه در طول روز نمیخوابم، اگه شب دیرتر بخوابم مثلا ۲ یا ۳، ...

خوش به حالتون دوست منم در طول شبانه روز فقط ۴ ساعت میخوابه

بهشت همینجاست میان قلب های مهربان،دست های بخشنده و چشم های پاک❤
خوش به حالتون دوست منم در طول شبانه روز فقط ۴ ساعت میخوابه

به نظرم داشتن ب نامه منظم روزانه باعث میشه کمتر بخوابیم، من هر چی بیشتر بخوابم بیشتر خوابم میگیره، 

برای اول صبحت ن بدنامه داشته باشین مثل باشگاه یا کلاس خاصی که بهش علاقمند باشین و به عشق اون کلاس زودتر پاشین

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن