2777
2789

داداشم اینا 17ساله ازدواج کردن.هفت سال پیش رفتن آی وی اف اما متاسفانه موفق نشدن.

تا همین یکی دو ماه پیش من خیلی رو مخ عروسمون کار کردم که دوباره برو آخه خودش خیلی ناامیده و میگه اگه مثل دفعه های قبل بشه افسرده میشم.برادرمم خیلی دلش میخواست که بره ولی خانمش راضی نبود.تا اینکه من راضیش کردم 

ما دوتا برا همدیگه مثل خواهریم .دیروز بالاخره رفتن برا انتقال

آخه تخمک فریز داشتن هنوز

ولی من خیلی استرس دارم نگرانم خدایی نکرده این دفعه هم موفق نشن افسرده و ناامید بشه

بچها خیلی براش دعا کنین خواهش میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله میشه 

توکل بخدا 

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

اللهم صل علی محمد و ال محمد

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

براشون دعا میکنیم..ولی من میگم قبل از اینکه خانما دنبال آی وی اف برن آقایون یه عمل واریکوسل کوچک انجام بدن تا نتیجه خوب بگیرن

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید