2777
2789

یا دارن، 

متوجه شدین علت این اتفاق چی بود؟

بچه هاتون جراحی کردن؟

کسی هم بوده که تشخیص سونوگرافی برای اشتباه بوده باشه؟؟

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

تاجایی که میدونم توی سونوی آنومالی معلوم میشه میگن ازخوردزیادازحدجیگره ولی دلیل قطعی نداره 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم شکاف نرم کام داره خیلییی کم و‌جزئیه 

گفتن بخاطر داروهای تشنجی بوده ک میخوردم …

عضو. چالش مانکن های زیبا زیرگروه ❤️قرمز❤️ وزن اولیه :۸۰.۶۰وزن فعلی :۷۳.۵۰😰(هدف اول :۷۵🔓💪🏻)(هدف دوم :۷۰🔒)(هدف سوم :۶۵🔒)(هدف چهارم :۶۰🔒)(هدف نهایی :۵۵🔒)یعنی میشه واقعا ؟ ۱۰/۱۹:(۷۸.۸۵)😬 ۱۰/۲۹(75.50)😁
تاجایی که میدونم توی سونوی آنومالی معلوم میشه میگن ازخوردزیادازحدجیگره ولی دلیل قطعی نداره 

شنیدم ولی خیلیا هم بودن ک ویتامین a  زیاد مصرف نکردن ولی بچه هاشون....

حالا تو سونو نشون داده؟

من سرچ کردم نوشته بودتوی آنومالی معلوم میشه 

توی مطب دکترم هم دیدم نوشته بودتوی سونوی ۴بعدی کاملامشخصه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

دوست من تیرویید داره و قراره اقدام کنه دکتر گفت امکان داره بچت شکاف کام داشته باشه،،فکر کنم یکی از دلایلش از غده تیرویبد باشه

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  

بچه همسایمون فک کنم در اثر خوردن استامنفون بوده بدنیا اومد خیلی شدتش زیاد بود لثه بالاشو نداشت کامش کلا باز بود سقف دهانشو میگم ..شیرمیدادن از گوش و دماغش میومد بیرون تا الان ک ۱۳سالشه کلییییئ عمل براش انجام دادن 

تو فامیل داشتیم تو سونو تشخیص ندادن به دنیا اومد دیدن شکاف کام داره و عمل کرد خوب شد  

شکاف کام متاسفانه یا خوشبختانه تو سونو مشخص نیست.

فقط لب شکری معلومه

من سرچ کردم نوشته بودتوی آنومالی معلوم میشه  توی مطب دکترم هم دیدم نوشته بودتوی سونوی ۴بعدی کا ...

تو سونوی من سالم بود،

حالا ک تو ۳۲ هفته ام ،دکترم مشکوکه

زمانی ک باردار بودم ی خانمی بهش گفته بودن شکاف لب و کام داره جنینش.بعدا ک دیدمش بچش ب دنیا اومده بود ...

خدارو شکر❤️🥺

تو سونوی من سالم بود، حالا ک تو ۳۲ هفته ام ،دکترم مشکوکه

انشاءالله که چیزی نیست .سونو۴بعدی رفتید؟ توی اون کاملامشخص میشه