2777
2789

من دیروز به خونریزی افتادم یکهویی بعد رفتم دکتر زنان خودم که زیر نظرش بودم قبول نکرد اون لحظه فوری ویزیت کنه 

منم حالم بشدت بدبود از طرفی استرس خون ریزی درد خلاصه خالم پیشنهاد دادن بریم فلان جا ماما هست کارش خوبه رفتیم و اینا سونو شکمی نوشت برو زود انجام بده بیار 

هی حالا از این مطب سونو به اون مطب سونو که یک نوبت گیر بیاریم غروب شده بود دیگه منم امروز سونو رو بردم براش گفت زیر نظر کسی هستی گفتم فعلا نه تا هفته آینده که نولان پیش فلان دکتره بعد انگاری خیلییییی بهش برخورد گفت منم همون دارویی رو که تجویز می‌کنه بلدم هیچ لزومی نمی بینم که پیش اون بری که چی هزینه بیشتری بدی فقططط ،حالا هم ترسیدم از اینکه سر لج نیافتاده باشه دارو اشتباه نوشته باشه

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمهای آنلاین جواب بدین

عزیزم طرف دکتر بوده 

نمیاد خودشو خراب کنه 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
ماشالا دکترای الان هرچی میگذره بدتروبدترمیشن…فکرنمیکنم داروی اشتباه بده امامن جات بودم یه دکتردیگه پ ...

دکتر نیس ماما هست

ذهنم درگیره درگیر خیلی چیزا حتی درگیر کلمه که قبل کلمه نوشتم🥲😐😇