2777
2789
عنوان

آی وی اف خواهرم برای بار دوم منفی شد

1900 بازدید | 61 پست

دلم داره میترکه از ناراحتی چرا خدا باید به بعضیا اینقد راحت بچه بده به خواهر منم اینجوری؟راهی هست؟امیدی هست حامله بشه؟تخمدان و رحمشم سالمه شوهرمش یخورده تحرک اسپرماش پایینه 

باید چیکار کرددد باید به کی بگیم گله هامونو؟چرا خدا ساکته؟مگه نمیشنوه مگه نمیبینه عزای خواهرمو😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای دلشکسته خواهرت دعا میکنم عزیزم ....

و‌میدونم ک خدا هوای دل شکسته ها رو خیلی داره خودش از خدا بخاد بهتره...

خدایا شما رو قسم میدم ب حق امام رضا ب این دوستم بچه بده ای خدایی که تو اوج ناامیدی ب خواهرم بچه دادی و دلش رو شاد کردی دل تموم کسایی ک بچه میخان رو شاد کن و بهشون بچه سالم بده

من کساییو تو زندگیم داشتم که یه ثانیه فکر نبودنشون اشکمو در میاورد همون آدما الان واسم فرقی با یه غریبه ندارن فقط میدونم که یه زمانی میشناختمشون؛؛؛واقعی دوسشون داشتم و کلی خاطره باهاشون داشتم ولی دیگه واسم هیچ اهمیتی نداره که کجان و پیش کین و چیکار میکنن و باید اعتراف کنم که دیگه دوسشون ندارم و نیازی هم به بودنشون ندارم؛؛؛؛میخوام بگم زمان بدین؛؛همیشه زمان همه چیزو حل میکنه به مرور؛؛حتی چیزایی که فک میکنین هیچوقت حل نمیشه....

یکی از دوستان من در سن ۴۰ سالگی و بعد از دوبار تلاش ناموفق باردار شد. برای دفعه سوم، از چند ماه قبل سبک زندگی سالم داشت، هر روز پیاده روی داشت، یوگا برای کنترل استرس شروع کرد. همسرش هم سیگار می کشید، کنار گذاشت چون کیفیت اسپرم را پایین میاره...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

گرمیجاتم مصرف کنه .بخدا دکتر آزمایش شوهرم رو دید گفت معتاده گفتم ن گف مریض بدی داره گفتم ن گف این اصن باردار نمیشه.باقرصم باردار نمیشه.من اینا ک گفتم رو بهش دادم خوب شد بردم پیش همون دکتر خودش شاخ درآورده بود انقد تغییر کرده بودگف آماده بارداریه.

من ی سقط هم داشتم .میخام تااخر امسال اقدام کنم.خاهرت بگو حتمن شوهرش اون قرصارو بخوره خیلی عالیه

همسرشون باید کاملا از هر نوع دودی دوری کنن سیگار قلیون فرقی نمیکنه اصلا باید بذارن کنار سردیجات نخورن اصلا زن و شوهر بادکش گرم و حجامت تاثیر فوقالعاده داره قبل از انتقال خواهرتون حتما چند جلسه بادکش گرم حرفه ای از زیر سینه تا زیر شکم روی تخمدان ها حتما انجام بدن اینا تقریبا از چهل روز قبل از انتقال باید انجام بشه البته دود که حدودا سه ماه باید قطع بشه از گرفتن اسپرم و تخمک 

عزیزم امیدش به خدا باشه ،آشنای من سه بار ای وی اف کرد نگرفت ،یا تا سه ماهگی داشت و سقط میشدن تا پای طلاق رفتن دیگه کلا فکر بچه رو کنار گذاشتن چه حرفایی که نشنیدن ،اما الان به لطف خدا بطور طبیعی باردار شده و خداروشکر سالم هستن ،امیدشو از دست نده،✨❤️

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

گرمیجاتم مصرف کنه .بخدا دکتر آزمایش شوهرم رو دید گفت معتاده گفتم ن گف مریض بدی داره گفتم ن گف این اص ...

ازکجا باید بگیرم دستور مصرفشم میگین

من بچه دوم میخام اسپرم همسرم ضعیفه همش سقط میشع بچه اولمم بعد کلی سقط و دارو با استراحت مطلق موند.سنتی میگن خیلی بهتره

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت