2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کفش ۱۰ ادمک۵ دو تا سوت ۴ پس یکی ۲ آدمک آخریه سوت نداره یعنی ۵ منها ۲ که میشه ۳ طبق عملیات  ...

مگه اونجایی که سوت داشت با سوت حساب شد، اینجوری که آدمک با سوت باید بشه7که

21/5

بهترین دین 🌺انسانیت🌹 است، به شرطی که طرف مقابل هم انسان باشه. معرفت در گرانی است به هر کس ندهندش🌹پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهندش، اگه دیدگاهت با من متفاوته و دوست نداری، نیازی به ریپلای کردن نداری دیدگاه مو نخون و رد شو،
مگه اونجایی که سوت داشت با سوت حساب شد، اینجوری که آدمک با سوت باید بشه7که

نه آدم با سوت میشه پنج.چون آخری سوت نداره دو تا کم میشه

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.

۲۲؟

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
کفش ها میشه ده  آدم میشه ۳چون سوت گردنش نیست  سوت هم دو

اشتباه میگی عزیزم. 

پس دومی باید بشه ۵ به اضافه دو به اضافه ۲ برابر با ۹! در حالی که ۱۳ هست. 

ادم ۴ سوت ۳

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
نه .

درسته. ۲۲ میشه. جواب شما درست درنمیاد

اشتباه میگی عزیزم.  پس دومی باید بشه ۵ به اضافه دو به اضافه ۲ برابر با ۹! در حالی که ۱۳ هست.&n ...

جفت کفش که میشه ده.

آدم هم میشه پنج چون اینجا سوت گردنش نیست میشه سه.

یه دونه سوت هم میشه دو.

که کلش میشه ۱۶

کاربر آقا.چرا از سایه های شب بترسم.تو خورشید رو به دست من سپردی.