2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم برنامه یک زن رو نصب کن تاریخ پریودیت رو هم وارد کن و سیکلت رو بهت میگه هر ماه چه زمانی تخمک گذاریته

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

برو پیش متخصص و همه آزمایشهای قبل بارداری چکاب و سنوگرافی رو انجام بده برا بارداری حتما حداقل یک ماه و در صورت امکان سه ماه قبلش اسید فولیک باید مصرف کنی 

من خودم از یک ماه قبل اقدام مکملهای امگا سه .ویتامین دی.زینک.ویتامین ای.ویتامین سی.کلسیم و اسید فولیک هم خودم هم شوهرم مصرف کردیم 

یعنی هرشب یک مکمل به اضافه اسید فولیک و بعد از یک ماه این ماه که ماه اقدامم بود مکملها رو مصرف نکردم و فقط اسید فولیک رو خودم ادامه دادم اما همسرم همچنان مکملها رو هم ادامه داد.قبل اقدام وضو بگیر نماز بخونین و دعا کنید .خودتو مخصوصا رحمتو گرم نگه دار و همسرتون برعکس خیلی نباید گرم بپوشه البته سرد هم نه 

منم این ماه اقدام کردم و هنوز منتظرم ببینم چی میشه ان شاالله که خیره

ببخشید ی سوال منم بپرسم اینجا

دیروز رفتم دکتر سونوی واژینال انجام داد گفت کیست داری پلی کیستیک هستی ولی فولیکولم داری دارویی نداد گفت مشگلی نیس پریودامم منظمه

مشکلی برا بارداری ایجاد میکنه ب نظرتون؟؟ دکتر دیگه ای برم؟

و از شب یازدهم یا دوازدهم سیکلت یعنی از اولین روز پریود شدنت بشمر و شب دوازدهم شروع کن به اقدام یک شب در میون تا پانزده روز اقدام کن یعنی تقریبا هفت بار 

البته حتما اگه قصد بارداری داری همین امروز نوبت یه متخصص زنان بگیر و برو برای معاینه دکتر خودش همه این مراحل رو خیلی کامل برات توضییح میده و ازمایشها رو هم برات مینویسه که انجام بدی

ببخشید ی سوال منم بپرسم اینجا دیروز رفتم دکتر سونوی واژینال انجام داد گفت کیست داری پلی کیستیک هستی ...

جواب سنوگرافی رو برای متخصص زنان ببر اگه اونم گفت مشکلی نداره با توجه به اینکه پریودت هم منظمه به امید خدا مطمین باش که مشکلی پیش نمیاد

ببخشید ی سوال منم بپرسم اینجا دیروز رفتم دکتر سونوی واژینال انجام داد گفت کیست داری پلی کیستیک هستی ...

رحمتو گرم نگه دار شبا یه شال دور کمرت بپیچ از دمنوش و میوه غافل نشو البته دمنوشهایی که برای بارداری خوبه نه هر دمنوشی 

تو گوگل بزنید دعای حضرت زکریا برای بچه دار شدن اون دعا رو قبل اقدام بخونید 

اصلا استرس هم نداشته باشید و هر وقت بهش فک کردی در طول روز فوری با یه ذکر براون فکر غلبه کن و بگو خدایا میسپرمش به خودت