2777
2789
عنوان

دست وپازدن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 24 پست
واقعا؟؟؟ واای کلافم کرده از پس دست وپاش و تکون میده مدام باید حواسم باشه تا از خواب نپره

اره دختر منم چهارماشه همینجوریه انقد وول میخوره بیدارمیشه توگهواره میخابونمش توخاب و بیداری هی تکون میدم بیدار نشه

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

اره دختر منم چهارماشه همینجوریه انقد وول میخوره بیدارمیشه توگهواره میخابونمش توخاب و بیداری هی تکون ...

عزیزم

اره همینطورن منم هی تکون میدم تا بیدار نشه ولی ترسیدم گفتم نکنه فقط دختر من اینطوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم با ۲۱ سال سن چرخشی میخوابم 🤣🤣 خدا نکنه یکی کنارم بخوابه بیچاره میشه از لگد  دلم برا شو ...

😂😂😂ببین منم ۲۳ سالمه اینقدررر وول میخورم تو خواب شوهرم و کلافه میکنم

یه شبایی میرفت تو سالن میخوابید از بس لگد میخورد😂

عزیزم اره همینطورن منم هی تکون میدم تا بیدار نشه ولی ترسیدم گفتم نکنه فقط دختر من اینطوریه

ن معمولا اولین بچه آدم ب تموم حرکات و رفتارش حساس میشه خودمم همینم😄

آخرِ امضامو می‌خونی لطفاً☹️هرکی لایک کنه😐🔪باردارنیستم انقد نپرسید موکوشمتونا حال نداریم🙄دخترم داره میاد تو بغلم 🥰🤗کوچولوی من اومدو زندگی بی حاشیه و آروممونو منفجر کرد😵‍💫 من مث روانشناسا ب دوستام دلداری و راهکار میدم ولی خودم مث خر عمل میکنم🥲کاش یه روزی منم به آرزوهام برسم ✨تیکر تولد یک سالگی فرشته کوچولوی گیسوکمندم🥳 خدایا چشمای بچم🥺دوستان اگ دوست داشتید برا شفای دخترم صلوات میفرستین؟شما آخرین امیدم هستین و فقط برای این موضوع لایکم کنید ک منم براتون بفرستم🤍خواستم بگم چشم دخترم خوب شد اونم تو سه سالگی که تقریباً محاله اما برای خدا غیرممکنی وجود نداره تو محرم امسال با توسل به ائمه و امام حسین خداروشکر معجزه رو به چشم دیدم🥲🌱خدایا شکرت الهی به حق زینب کبری عجل لولیک الفرج 🤲✍️

😂😂😂ببین منم ۲۳ سالمه اینقدررر وول میخورم تو خواب شوهرم و کلافه میکنم یه شبایی میرفت تو سالن میخو ...

خب پس بچه به خودت رفته😁😁 مامانم میگه تختتو بهت میدیم که شوهرت بدبخت رو اون بخوابه چون کنار تو آسایش نداره😂😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛