2777
2789
عنوان

خواستگاری که نتونه رانندگی کنه

485 بازدید | 28 پست

من یه خواستگار دارم از همه لحاظ اوکیه فقط اینکه نمیتونه رانندگی کنه 

ازش نپرسیدم که چرا نمیتونی رانندگی کنی

اما به نظرتون این ایراد بزرگیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر که میدونی ادم خوبیه تنها ایرادش اینه قبول کن

بلاخره همهه که کامل نیستن

بعد بپرس که چرا نمتونه شاید گواهر نامه نداره بعدن بگیره

لطفاا. مشکلی. برام ب وجود امده دیگه نای ادامه دادن ندارم خواهش میکنم برای خوب شدنم ی حمد بخونین🙏🙏🙏

نه مشکل بزرگی نیست میتونید تشویقش کنید کلاس رانندگی ثبت نام کنه یا اگه شما هم بلد نیستین با هم برین

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

خودت رانندگی کن

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!

گواهینامه بگیر ماشین بخرین بعد کلا دست خودت باشه😆

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!