2777
2789
عنوان

مادر شوهر خوب؟

139 بازدید | 9 پست

مادر شوهر من کلا هر کاری که بقیه کرده باشنم میگه من کردم

یا مثلا به شوهرش میگه تو تو زندگی هیچ کاری نکردی من فقط کردم

یا کاری رو که من انجام دادم رو میگه من کردم

یا مثلا چن بار تو خیابون وقتی با مادرشوهرم بودم یه چن نفری بهم پیشنهاد دادن  اومد خونه به شوهرم گف که به ما پیشنهاد دادن 😶😐 چرا پسر ۲۵ ساله باید بهت پیشنهاد بده

یا اگر کسی بهم پیشنهاد میده برمیگرده بهم میگه اینا به همه همینو میگن یه بار نمیگه عروسم خوشگله همه پیشنهاد بهش میدن 😶😐

هر چی شوهرم بخواد بخره دخالت میکنه همه چی رو ها حتی یه همزن برقی مثلا 

ولی تنها خوبیش اینه تو رابطه منو شوهرم دخالت نمیکنه فکر کنم ندیدم تا حالا و واسم تن تن کادو میخره 

رو مخمه

شاید نیاز به توجه داره، یکم تعریف کنید و محبت (در حد تعادل) 

در مورد دخالت به همسرتون بگین که غیرمستقیم به مادرش بگه 

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

خدایا خودت کمک کن،خدایا خودت همیشه دل این عزیز رو شاد نگه دار و مشکلاتش رو حل کن،خدایا بهترین رابطه و زندگی مشترک رو داشته باشه و همیشه ازش احساس رضایت و شادی کنه.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای داد بیداد منم یکی از اینا دارم آدم نمیدونه چجور باهاشون رفتار کنه ولی خب عذاب میدن دیگه💖🌹

خدایا خودت حلش کن برامون

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

گل خانوما منو دعا کنید خواهرانه و از ته دلتون🌷

پیشنهاد دادن هم افتخار داره؟ برو ببین چی ازت دیدن که بهت پیشنهاد میدن. واقعا متاسفم برای تو و مادرش ...

منم حرفم همینه افتخار نداره که میاد جلو شوهرم میگه بدبین میشه 

ولی قادعتا پسر ۲۰ ساله منطورش منم نه مادرشوهرم

شمام برو واسه خودت متاسف باش وقتی زود قصاوت میکنی

پیشنهاد دادن هم افتخار داره؟ برو ببین چی ازت دیدن که بهت پیشنهاد میدن. واقعا متاسفم برای تو و مادرش ...

در ضمن من ادم ولنگ و بازی نیستم شمام مثل زنای عهد قجری که میگن نیشتو ببند پسرا نگات نکنن 

نه تقصیر من نیس کسی نگام میکنه یا چیزی میگه اگر مودبانه باشه که میگم شوهر دارم ولی اگر عوصی یازی دربیاره اون مریضه نه من 

وای وای از دست امثال شما

گلم سعی کن زود قضاوت نکنی قشنگم🌹🙏