2777
2789
عنوان

بچم خیلی گچ میخوره،چیکار کنم از سرش بیفته؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 28 پست
فلفل بزنه ب گچ😂

یکبار زدم ولی خب می‌ره سراغ یه جای دیگه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر نگفته دلیلش چیه؟

چرا دیگه میگه این یکجور مشکل عصبیه که با کمک شما حل میشه..شربت آهن داده هرروز باید بهش بدم و میگه تو خونه دائما باهاش بازی کن دستاشو بند کن تا حواسش پرت بشه ولی خب میسر نیست برام که دائما در خدمتش باشم.. بالاخره کارای خونه هم هست دیگه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
آزمایشگاهتو عوض کن  خیلی از آزمایشگاه ها جوابشون با یکی دیگه فرق داره

واقعا؟؟! این آزمایشگاه بیمارستان مخصوص کودکانه

چرا دیگه میگه این یکجور مشکل عصبیه که با کمک شما حل میشه..شربت آهن داده هرروز باید بهش بدم و میگه تو ...

خیلی سخته 

مگر اینکه بری تو خونه چوبی زندگی کنی آخه دور و برمون همش گچه

کاغذدیواری کنید گچ معلوم نباشه چه عجیب 

باور کن آدم خندش میگیره تو کارای بچه ها.

خیلی سخته  مگر اینکه بری تو خونه چوبی زندگی کنی آخه دور و برمون همش گچه

همون دیگه..الان خونه من فقط آشپزخونه و حموم و توالت سرامیکه بقیه ی خونه گچیه...روانم بهم ریخته از بس فکر میکنم چیکارش کنم..

فلفل بزن ب گچ😂

داداش منم اینجوری بود مامانم دیوارو فلفل زد آخرشم نشد که نشد تازه مامانم نمیدونسته علتش شاید کم خونی باشه دکترم نبرده بود  بعدش دیگه نمیدونم چی شده بود که دیگه نخورد 

ولی دکتر که گفته بچه از عصبانیت میخوره بگم داداش من الان سی و دوسالشه اینقدم اخلاقش خوبه و اصلا آدم عصبانی نیست فک کنم تاثیر خاکی یه که خورده آدم آرومی شده   

واقعا؟؟! این آزمایشگاه بیمارستان مخصوص کودکانه

ببر یه جایه دیگه عزیزم میدونم چقد نگرانشی 

آره خیلی جاها آزمایش هاشون با جاهای دیگه فرق داره 

گفتم داداش منم بچه بود میخورد ولی بعد دیگه نخورد اصلا هم آدم عصبانی نیست الان سی و دوسالشه