پسرم یکسال و چهار ماهشه دکتر بردم ولی کم خونی نداره ولی دائما دنبال مهر...خاک گلدان و سیب زمینی ..گچ دیوار میره و ساعتها میخوره..حالم بده نمیدونم دیگه چیکارش کنم؟؟؟
بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا دیگه میگه این یکجور مشکل عصبیه که با کمک شما حل میشه..شربت آهن داده هرروز باید بهش بدم و میگه تو خونه دائما باهاش بازی کن دستاشو بند کن تا حواسش پرت بشه ولی خب میسر نیست برام که دائما در خدمتش باشم.. بالاخره کارای خونه هم هست دیگه
بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
داداش منم اینجوری بود مامانم دیوارو فلفل زد آخرشم نشد که نشد تازه مامانم نمیدونسته علتش شاید کم خونی باشه دکترم نبرده بود بعدش دیگه نمیدونم چی شده بود که دیگه نخورد
ولی دکتر که گفته بچه از عصبانیت میخوره بگم داداش من الان سی و دوسالشه اینقدم اخلاقش خوبه و اصلا آدم عصبانی نیست فک کنم تاثیر خاکی یه که خورده آدم آرومی شده